2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور همین عروس ها کوچکترین مشگلی واسه شوهرو بچشون پیش میاد میگه مامانشه وظیفشه باباشه وظیفشه ولی به ...

گلم داری میبینی مشکل ایشون اینه از طرف یکی دیگه حساب میکنه که واسه بچش کار کرده

بعد میگه چرا نمیاد و اینا در حالی که وظیفه نداره و مسر باید جبران کنه و برعکس دختر برای خانواده خودش رو 

ما داماد توقع هیچی نداریم جز احترام و برعکس برای عروس

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
نه قطع رابطه نکرد.فقط دعوتش کنن میاد.وقتی مریض شه تمام کاراش گردن مامانم.ولی حاظر نیست یکبار حال مام ...

خب شما خودت چه وقتایی میری خونه مادرشوهرت؟بی دعوت بری تحویلت میگیرن؟ یعنی مامانت میاد کارا خونشو میکنه؟

مگه سر زدن مهمه؟ عروس عروسه.لازم نیست زیاد رفت و آمد کنه. یکم درکش کن.شاید واقعا اهل رفت و آمد نیس ...

اهل رفت امد هست .هست ک میگم چون نمیاد ناراحتم.شاید خیلیا بگن اهمیت نده اگه نیاد مگه چی میشه.هیچی نمیشه ولی حرف من دست بی نمک

حسادت میخوای فقط عروس ما ماشاله باباش تو این سالها خیلی خیلی پولدار شد یه چیزی میگم یه چیزی میشنوین ولی یه قاشق رو به کسی روا نداره وای خدا نکنه یکی یه چیزی بخره دیوونه میشه اخرین شاهکارشم اینه که یه بنده خدایی که اتفاقا کارخونه داره بعد از کلی دوا و درمون و ای وی اف تو سن بالا دختر دار شده خوب سیسمونی خیلی خوبی چیده و لباس های خوب خارجی و اینا عروس ما یه هفته است تو خونه راه میره فقط میگه خوش به حال بچه اشون چه زندگی براش درست کردن من بهش حسودیم میشه اینقدر گفت و گفت که خفه امون کرد. همیشه هم مریضه از بس حرص بقیه رو میخوره

مثلا یکی از بدیهاش بگم نمیزاره بچهای داداشم بیان شب پیش مامانم بخواب میگ دلم نمیاد شب پیشم نباشن.ولی ...

وااا خب بچه های خودشن شاید نمیخواد پیش مادر شما باشن و دلیلی داره

شمام احتیار بچه خودتو داری

ایشون سرش زندگیشه چه ازاری به شما رسونده تا الان؟ شما باید خودتو اروم کنی هر کسی یک جوریه دلیل نمیشه چون عروس شماست مثل شما فکر کنه که 

حتما دلیل داره وگرنه اگر بدش میامد از شما عروس شما نمیشد

نمیشه مردی رو دوست داشت اما از خانوادش متنفر بود

نظرم اینه ک

توی اختلاف بین عروس و خانواده شوهر

این مرده ک  با سیاست و درایتش

خیلی می تونه  تاثیر گذار باشه 

یه مرد عاقل  می تونه روابط رو تا حد زیادی مدیریت کنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب شما خودت چه وقتایی میری خونه مادرشوهرت؟بی دعوت بری تحویلت میگیرن؟ یعنی مامانت میاد کارا خونشو میک ...

اره والا هر وقت بدون دعوت برم انگار دخترشون رفته.وقتی مریض بشه حتی لباساشم مامانم میشوره در صورتیکه مامانش عین خیالش نیست

نه که نداره همسر برادر شما چه وظیفه ای داره جز احترام و محبت نسبت به خانواده همسر؟؟؟؟

چطور همین عروسا بچه هاشونو میسپرن به مادرشوهر و میرن پی کار خودشون 

چطور کوچیکترین مهمونی و کاری میشه سریع زنگ میزنک مادرجون بیا کمک 

زایمان میکنن مادشوهره باید با کادوی گرون بیاد در بیمارستان تا یه ماه بچه رو تر و خشک کنه و حموم ببره عروسه میگه من بلد نیستم میترسم از دستم بیفته فقط بچه ی پسرشون نیست که بچه ی عروس هم هست 

چه حرف خوبی زدی.. واقعا باید دید طرف مقابل چه دلیلی برا کارش داره الزاما همه عروسا بدجنس یا حسود نیس ...

عزیزم خانواده همسرت تکلیفشون باخودشونم مشخص نیست😅

اره خب واقعا ازیه جایی به بعد توزندگیم به این نتیجه رسیدم موضوع رو ازدوطرف ببینم،،چون معمولا کسی که داره پشت کسی حرف میزنه وازش ناراحته سعی دارا همه چی روبه نفع خودش نشون بده وبعضا دروغ  هایی هم میگه...البته اصلااامنظورم به استارترنیست❤

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
اهل رفت امد هست .هست ک میگم چون نمیاد ناراحتم.شاید خیلیا بگن اهمیت نده اگه نیاد مگه چی میشه.هیچی نمی ...

کاری واسه عروس نشده واسه بچشون کردن عزیزم اینو همیشه تکرار کن با خودت

همونجور که کسایی که نمیکنن بچه خودشون خار میشه نه داماد یا عروس

وااا خب بچه های خودشن شاید نمیخواد پیش مادر شما باشن و دلیلی داره شمام احتیار بچه خودتو داری ایشون ...

عزیزم شما عقلانی نظر نمیدید.خب اگ دلش نمیاد بچهاش شب پیشش نباشن چه جور خونه خالم دلش میاد؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز