2777
2789
اگرم حسادت و بی چشم رو شما بی خیال باشید و سعی کنید اهمیت ندید و کاری نکنید اختلاف بشه

نه خدا خودش شاهد حتی جلوی مامانم نمیگم که ازش زده بشه.اینجا میگم یکم سبک بشم خیلی ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قطع رابطه نکرد.فقط دعوتش کنن میاد.وقتی مریض شه تمام کاراش گردن مامانم.ولی حاظر نیست یکبار حال مام ...

خب ماددت اینبار که عروستون مریض شد نره کاراشو بکنه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
به خودشون ربط داره.این حرفارو هیچ وقت جلوی خانوادم نمیزنم.اینجا دارم میگم چون واقعا قلبم میشکنه اشکم ...

هیچ وقت حساب کار پدر و مادرت رو نکن چون شکی نیست اون کار برای برادرته و جبرانش به عهده برادرت هست نه همسرش

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
چرا فکر میکنب هر کاری که تو کردی اونم باید بکنه؟ اون اختیار زندگیشو داره عزیزم توام ناراحتی نکن ای ...

یعنی اختیار دار تا این حد حتی روز مادر یه زنگ نزن تبریک بگه؟

چرا فکر میکنب هر کاری که تو کردی اونم باید بکنه؟ اون اختیار زندگیشو داره عزیزم توام ناراحتی نکن ای ...

اینطور هم نیست خواهر.... بالاخره با یه خانواده وصلت کردیم نمیشه بی تفاوت بود

یعنی اگه بابای ما مریض یا گرفتاری یا ورشکست و اینا خدای ناکرده براش پیش بیاد ...دومادش نباید سراغشو بگیره و کمکش کنه؟🤔

نه بابا.قبلا اینجور نبود ۲۰ سال عروسمون شد .دعوت رسمی نیست

شاید از جیزی دلخوره شما تو دل اون نیستی

شاید با برادرتون مشکلی داره که این تصمیم گرفته

بالاخره توقع جبران نداشته باش چون اون وظیفه نداره برادرتون باید جبران کنه عزیزم

همونجور که شما خودت در برابر خانوادت وظیفه داری نه داماد

چطور همین عروس ها کوچکترین مشگلی واسه شوهرو بچشون پیش میاد میگه مامانشه وظیفشه باباشه وظیفشه ولی به سر زدن و احترام که بیاد خودشون وظیفه ای ندارن 

ببین عزیزم تو ازنگاه خودت به مساله نگاه میکنی شاید اونم دلایلی داره

چه حرف خوبی زدی.. واقعا باید دید طرف مقابل چه دلیلی برا کارش داره الزاما همه عروسا بدجنس یا حسود نیستن! مثلا خود من اوایل اینقدر بهم اصرار میکردن خونه شون برم حالام میگن اما مثلا جمعه ها شوهرم بیکاره وقتی میرفتیم بعدا خواهرشوهرام میگفتن مامان جمعه ها میخاد بره خونه مادرش سر بزنه یعنی چی؟ یعنی نیا! مثلا اصرار میکردن چهارشنبه ها بیا دورهم باشیم چند بار رفتم خواهرشوهرام همش زخم زبون زدن یا پشتم حرف زدن! خب این کارا دلسردم کرد .. میگن همیشه یه طرفه به قاضی بری راضی برمیگردی..

وظیفه نداره؟واقعا تعجب میکنم ب تفکراتتون

نه که نداره

همسر برادر شما چه وظیفه ای داره جز احترام و محبت نسبت به خانواده همسر؟؟؟؟

هر چقد بهش خوبی میکنن حتی حاظر نیست ماهی یکبار یه سر به پدر مادرم بزن

مگه سر زدن مهمه؟

عروس عروسه.لازم نیست زیاد رفت و آمد کنه.

یکم درکش کن.شاید واقعا اهل رفت و آمد نیست.

خودت چند وقت به چند وقت میری خونه مادرشوهرت اینا؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز