2777
2789
اگه خواهر شوهرت همچی فکری درموردت خودت کنه...حق میدی بهش؟🤔

من همیشه قدر دان پدر شوهر مادر شوهرم هستم.هر روز زنگ میزنم مرتب سر میزنم.پس نمیتونن همچین فکری کنن

حسادتش به اینجاش ربط داره که چشم نداره ببین کسی با خانوادش خوب باش از حسادت میترکه

من یه زنعموی اینطوری دارم.خانواده ی خودش اصلا باهم رابطه ندارن یعنی باباش بعد از چندین سال داداشش رو موقع تشییع جنازش دید. از شدت حسادتش رابطه ی مارو هم خراب  کرد.ما(منظورم خانواده ی عموهامه)حداقل هفته ای یه بار هر دفعه خونه یکی جمع میشدیم شام یا ناهار ولی یکاری کرده که تهش سالی یه بار اونم ماه رمضون بشه یا عقد وعروسی یکی از بچه ها یا پاگشا و اینجور مراسما دور هم باشیم.

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعا تعجب میکنم چه رویی داره.چرا خوبیای که در حقش میکنن یادش نمیاد

ببین عزیزم تو ازنگاه خودت به مساله نگاه میکنی شاید اونم دلایلی داره

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

کاری براش میکنید منتی نیست واسه بچتون کردید نه اون

خواهر شوهر ندارم و نه میشم ولی تجربه ثابت کرده الان شما بابت کارهای خانواده دختر قدردان نیستی الانم بنظرتون اونا کاری نکردن که

گاهی دخالت باعث جبهه گیری میشه از طرف زن بردارتون شما فکر میکنید حسادته

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
اینجوری میگید که میگن خواهرشوهر بازی درمیاره دیگه 😂😂😂😂  مادرپدرت واسه بچشون میکنن  ت ...

به خودشون ربط داره.این حرفارو هیچ وقت جلوی خانوادم نمیزنم.اینجا دارم میگم چون واقعا قلبم میشکنه اشکم سرازیر میشه میبنم دست پدر مادرم بی نمک

هر چقد بهش خوبی میکنن حتی حاظر نیست ماهی یکبار یه سر به پدر مادرم بزن

وظیفه ای نداره توقعاتتون رو کم کنید

اینجوری میگید که میگن خواهرشوهر بازی درمیاره دیگه 😂😂😂😂  مادرپدرت واسه بچشون میکنن  ت ...

👍👍

والا اونقدری که پدرمن ازوقتی برادرم متاهل شد تا الان که بجه اش اول دبستانه برای خودش وهمسرش هزینه کرررده فکرنکنم هیچ پدری کرده باشه،بعضا دلخوری هایی پیش اومده ولی پدرومادرم هیچوقت اجازه ندادند من وبرادرکوچیکم بخوایم منتی بذاریم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
یعنی کلا قطع رابطه کرده با پدر مادرت؟ 

نه قطع رابطه نکرد.فقط دعوتش کنن میاد.وقتی مریض شه تمام کاراش گردن مامانم.ولی حاظر نیست یکبار حال مامانم بپرس

من همیشه قدر دان پدر شوهر مادر شوهرم هستم.هر روز زنگ میزنم مرتب سر میزنم.پس نمیتونن همچین فکری کنن

چرا فکر میکنب هر کاری که تو کردی اونم باید بکنه؟ اون اختیار زندگیشو داره عزیزم

توام ناراحتی نکن

اینا ربطی به حسادت و بی چشم رویی نداره

هر کس رسم و تفکری داره و اون فقط همسر برادر شماست و وظایف همسری داره

واقعا نمی تونم این جور موقع ها

قضاوت کنم

تعریف محبت و مدل محبت ها  با هم متفاوته

یکی رو اگر سره سفره ، شونصد بار بهش تعارف کنی ؛ معذب میشه و لب ب غذا نمی تونه بزنه

ولی یه نفر دیگه ؛  اگر همین کارو  باهاش نکنی،  بی احترامی ب خودش می دونه .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
نه قطع رابطه نکرد.فقط دعوتش کنن میاد.وقتی مریض شه تمام کاراش گردن مامانم.ولی حاظر نیست یکبار حال مام ...

خب خیلی ها بی دعوت جایی نمیرن و رسم ندارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز