2777
2789
حتما یه جا یه بدی کردین دلشو شکستین که حالا اونم اینجوری رفتار می کنه سعی داره دور باشه ازتون تا کمت ...

باور کن نگفتیم.حاظرم قسم بخورم از گل نازکتر نگفتیم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا زن برادر منم همینجوره ب زور دو ماهی یبار میاد ،همش مامانم میزنگه ، خیلی بی چشم و روئه ، همشم کارش تیکه انداختنه انگار جاهامون برعکس شده

زندگی قشنگه سخت نگیر...من عاشقتم بهترین بهونه ی من برای زندگیم😙💋❤💑
یه عمر دایی های من فامیل زن رو گفتن فامیل خودشون رو نگفتن ما که سمت فامیل شوهر بودیم بهمون بی احترام ...

این به عقل و خوبی شما ربط داره ... که ذات سپید و پاکی دارین

متاسفانه اکثر عروسهای جدید خیلی بد ذات و حسودن

حتما یه جا یه بدی کردین دلشو شکستین که حالا اونم اینجوری رفتار می کنه سعی داره دور باشه ازتون تا کمت ...

به نمونش این توی خواستگاری  ازمایش خرید باهام بود تا شب قبل نامزدی بگو بخند خیلی کمکم کرد ولی خود روز نامزدی حتی تبریک نگفت جلوی دیگران حتی از جاش تکون نخورد که فقط به دیگران بگه با خانواده شوهر خوب نیستم

همسر من به شخصه خودش دوست نداره بچه ایندش پیش مادر و پدرش بمونخ اما پیش مادر من میگه بمونه چون خودش ...

واسه نوه ما اینجوره.برادرازدمو پیش ما میذارن ولی اونور تنها نمیذارنش ب دلایلی

میگه دلم نمیاد شب بچم جای بخواب ولی خونه دوست که غریبست و بقیه جاها میخواب .خب قشنگ بگه نمیخوام بیاد ...

شاید یه مدت که زیاد می اومده بی احترامی دیده الان دوس نداره بچه هاش بیان بمونن تا دوباره حرف نشنوه

خدایا شکرت
خونش جفت خونه پدرم.یعنی نمیتونه دوماهی بیاد حالی بپرس؟اینم اختیار میخواد

خب پس این یعنی یه جایی دلش شکسته و دوس داره مثل غریبه ها بیاد و بره

به خودتونم رجوع کنید که چیکار کردین

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز