2777
2789
شاید یه مدت که زیاد می اومده بی احترامی دیده الان دوس نداره بچه هاش بیان بمونن تا دوباره حرف نشنوه

بچهاش از صبح تا شب پیش مامانم هستن فقط موقع خواب میگ دلم نمیاد بچهام شب جای بخوابن .ولی همون موقع میفرستشون خونه مثلا دختر خالم شب بخوابن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت نگیررررررررر.... بی اهمیتش کن خودش میاد منت کشی وااااالا

سخت نمیگیرم به خدا من همین الانم مثل خواهر باهاش رفتار میکنم.ولی ادم از بی نمکی بی چشم رویی قلبش درد میاد

ادم وقتی به کسی به اندازه خواهر برادر خودش احترام بزار ناراحت میشه.مشکل اینجاست خداروشکر هیچ مشکلی ب ...

باید نظرِ اونو جویا بشی

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

وقتی با من مشکلی نداره با من شوهرم بچم مشکلی نداره حرف میزنه ولی خونم نمیاد جلوی کسی محل نمیده ناراحت کننده نیست؟وقتی خونم نمیاد یکم پیش خودش فکر کنه شاید داداشم دلش بخواد با زنش بیاد خونه خواهرش

منظور همون عروسای تتیش ممانی و امروزی هست که انگار با اونور سر جنگ دارن وااالا

عزیزم منظورم خونه مامانش بود که تنها بچه رو نمیذاره خونشون.ولی پیش مامان بابام میذاره

عروس ما نسبت ب من بهتره.من خیلی ناز و ادام بیشتره  

حالا جالب اینجاست بچهاش از صبح پیش ما بودن تا بره کلاس رانندگی بعد به خودمون سلام نمیکنه.دانشگاه میر ...

خب به حد کافی بچه ها پیش مامانت هستن چرا ناراحتی که نمیذاره شبو بمونن!

بنظرم به رفتار خودتونم رجوع کنید

مادر شوهرم من اینجوری بود پیش جاریم زبون می ریخت که وای دلم نوه ام رو میخواد بیارش یه روز با من تنها باشه اینم قبول می کرد خودشم می رفت پی کاراش بعد مادر شوهرم تو خونه هی میگفت والا شدم کلفت هلاک شدم مجبور تو این سن بچه داری کنم در حالی که خودش اصرار می کرد ولی بعدا پیش پدر شوهرم فیلم بازی می کرد که عروس بی مسئولیته خلاصه جاریمم بالاخره آگاه شد و نذاشت الان من درس گرفتم و عمرا همچین کاری کنم.خب آیا من عروس بدیم؟فقط دوس ندارم حرف بشنوم

شاید شماهم یه جاهایی شاکی میشین عروستونم اینحوری برخورد می کنه

خدایا شکرت
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز