خب به حد کافی بچه ها پیش مامانت هستن چرا ناراحتی که نمیذاره شبو بمونن! بنظرم به رفتار خودتونم رجوع ...
ناراحت نیستیم که شب نمونن.ناراحتیش اینجاست ک میگ بچهام شب بدون من جای نمیرن دلم نمیاد .اجازه نمیدم جای برن.چ جور دلش میاد جای دیگ برن.من یه چیز میگم شما برداشتتون چیز دیگست
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اگه دلخور باید همیشه باش نکه یک شب میاد میگه میخنده انگار که نه انگار عروس.بعد میره تا دو سه ماه حتی ...
من حدس میزنم از رفتاری و حرفی ناراحت میشه که چن ماه سر سنگین میشه
واسه منم اینجورین میرم با روی شاد میگم و میخندم ولی حرفی و رفتاری میزنن که کوفتم میشه و یه مدت کمتر میرم و اونا هم اصلا متوجه رفتار خودشون نمیشن همیشه فک می کنن عالی هستن
جدییییییی والا من گفتم الان عروس ۱۸ سالشه🤔🤔 بگو اخه عروس دیگه پیرزن شدی بس کن...این ادا و اطوارا ...
نه بابا بیست سال ازدواج کرده.حتی مامان خودش حسودی میکنه همیشه میگ خوش ب حال دخترم با این مادر شوهرش.ولی خوبی بهش نیومده .همه شما چون عروسین حرف منو درک نمیکنید فکر میکنید مادر شوهرا همه مثل همن