2777
2789
خواهرم با شوهرش میرن خونش همه چی خوب میگه میخنده.فرداش خونه عمم دعوتیم به هنه دست میده ولی حتی جواب ...

ببین ما شما رانمیشناسیم 

حتی به زنداداشتون هم شناختی نداریم

پس نمیتونیم خیلی راهنماییتون کنیم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خب به حد کافی بچه ها پیش مامانت هستن چرا ناراحتی که نمیذاره شبو بمونن! بنظرم به رفتار خودتونم رجوع ...

ناراحت نیستیم که شب نمونن.ناراحتیش اینجاست ک میگ بچهام شب بدون من جای نمیرن دلم نمیاد .اجازه نمیدم جای برن.چ جور دلش میاد جای دیگ برن.من یه چیز میگم شما برداشتتون چیز دیگست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگه دلخور باید همیشه باش نکه یک شب میاد میگه میخنده انگار که نه انگار عروس.بعد میره تا دو سه ماه حتی ...

من حدس میزنم از رفتاری و حرفی ناراحت میشه که چن ماه سر سنگین میشه

واسه منم اینجورین میرم با روی شاد میگم و میخندم ولی حرفی و رفتاری میزنن که کوفتم میشه و یه مدت کمتر میرم و اونا هم اصلا متوجه رفتار خودشون نمیشن همیشه فک می کنن عالی هستن

خدایا شکرت
جدییییییی والا من گفتم الان عروس ۱۸ سالشه🤔🤔 بگو اخه عروس دیگه پیرزن شدی بس کن...این ادا و اطوارا ...

نه بابا بیست سال ازدواج کرده.حتی مامان خودش حسودی میکنه همیشه میگ خوش ب حال دخترم با این مادر شوهرش.ولی خوبی بهش نیومده .همه شما چون عروسین حرف منو درک نمیکنید فکر میکنید مادر شوهرا همه مثل همن

من حدس میزنم از رفتاری و حرفی ناراحت میشه که چن ماه سر سنگین میشه واسه منم اینجورین میرم با روی شاد ...

خودتون دارید میگید چند ماهـ. من میگم شب خوب فرداش محل نمیده مخصوصا جلوی کسی .باز همون روز تنها ببینمون انگار که نه انگار همونی بود که جواب سلام نداد

باور کن نگفتیم.حاظرم قسم بخورم از گل نازکتر نگفتیم

از نظر شما آره ولی عروستون لب باز کنه یه چیزای دیگه میگه

شما مثل خواهر شوهر من حرف میزنید

همیشه میگه من محاله ناراحت کرده باشم کسی رو

ولی یه فامیل از دستش عاصی هستن

خدایا شکرت
خب ببینیدمثلا من از خانواده شوهرم ناراحتم چیزی گفتم دلخورم.خب اگ دلخورم باید هر لحظه ناراحت باشم نکه ...

من فقط میگم به خودتون رجوع کنید 

صبح میگه گور بابای کدورت بذار بگیم بخندیم ولی تا شب نیش میخوره و پشیمون میشه و اینجوری میشه که رفتارش عوض میشه

خدایا شکرت
از نظر شما آره ولی عروستون لب باز کنه یه چیزای دیگه میگه شما مثل خواهر شوهر من حرف میزنید همیشه می ...

من که نمیتونم ثابت کنم.اوکی.اگ هم ناراحت باش چیزی گفته باشیم جوابش رفتارای نیست که میکنه .من همه رفتارش نگفتم

بچهاش از صبح تا شب پیش مامانم هستن فقط موقع خواب میگ دلم نمیاد بچهام شب جای بخوابن .ولی همون موقع می ...

خب پس به حد کافی نوه ها خونه شما هستن

بیشتر از این یعنی انتظار بی جا و دخالت

خدایا شکرت
عزیز بقیه بحث بخون متوجه میشی

عزیزم همشو دونه بدونه خوندم

من نه شما رو میشناسم نه عروستون رو

ولی طبق حرفهای شما دستم اومد که خیلی دوس دارین عروس باب میل شما رفتار کنه و اینو هیچ عروسی قبول نمی کنه

یکم رو خودتون کار کنید نصف مشکلات حل میشه

خدایا شکرت
خب پس به حد کافی نوه ها خونه شما هستن بیشتر از این یعنی انتظار بی جا و دخالت

منظورم درک نمیکنید.منظورم طرز بیانش.منظورم دلیلی هست که میاره.مشکل نخوابیدن بچهاش نیست

وقتی با من مشکلی نداره با من شوهرم بچم مشکلی نداره حرف میزنه ولی خونم نمیاد جلوی کسی محل نمیده ناراح ...

مطمعن باش داداشت دلش نمیخواد که بیاد وگرنه عروس زورش نمیرسه منع کنه

پس برادر شما بی عاطفه اس عروستون تقصیری نداره

یا برادرتون دوس نداره با شما رفت و آمد کنه شاید از شوهر شما خوشش نمیاد

خدایا شکرت