2777
2789
عزیزم همشو دونه بدونه خوندم من نه شما رو میشناسم نه عروستون رو ولی طبق حرفهای شما دستم اومد که خیل ...

اصلا حرف این نیست.اشتباه برداشت کردین.رد میشه سلام کنه باب میل ماست؟ ادم به همسایش،که همسایست سلام نمیکنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ناراحت نیستیم که شب نمونن.ناراحتیش اینجاست ک میگ بچهام شب بدون من جای نمیرن دلم نمیاد .اجازه نمیدم ج ...

عزیزم ناراحتی شما بیجاست و دخالت محسوب میشه

دوس نداره شب بچه هاشو بذاره خونه ی شما همین

طول روز به حد کافی خونه شما هستن و شبم بمونن نمیشه این وابستگی رو جمع کرد اونم مادره و دوس نداره بچه اش زیادی وابسته ی مادربزرگ باشه

دوس نداره همش بچسبن به مادربزرگ دوس داره یکم جداشون کنه تا تعادل باشه

خدایا شکرت
عزیزم ناراحتی شما بیجاست و دخالت محسوب میشه دوس نداره شب بچه هاشو بذاره خونه ی شما همین طول روز به ...

شما اصل موضوع رو درک نمیکنید تاکید دارید روی نخوابیدنـ.اصلا مامانم بهش نگفته بچهات شب بمونن که دخالت بشه

البته اینم بگم مامانشم همینجور با خواهر شوهر مادر شوهر رفت امد نداشت.یعنی عروسمون عمه هاش چند سال یکبار نمیدید چون مامانش اجازه نمیداد حتی شوهرش خواهرش ببین

نه عزیزم اون ذاتا اینجور.بی فایدست.همین که حرفام خوندین ممنونم  

خب بیخیال باش.خودت هی برو سر بزن.برو بچه هاشو ببین.با داداشت اینا خوش بگذرون.هر کی ی مدله تو کار خودتو کن.اون که بی محلی کرد تو تحویل بگیر.مهم نیست.فقط دنیا اصلا ارزش اینو نداره که بابت چیزی غصه بخوری.خودت هوای مامانتو هم داشته باش.جای عروستونم پر کن واسش.نگو هرکی جای خود داره.ببین من وقتایی میشه که عروسمون ی هفته همش خونمونه،خواهرش که باشه همش میره پیش اون.این وسط من میدوئم میرم پیش مامانم که خلا رو حس نکنه

خب بیخیال باش.خودت هی برو سر بزن.برو بچه هاشو ببین.با داداشت اینا خوش بگذرون.هر کی ی مدله تو کار خود ...

مرسی عزیزم اولین متن که یکم شبیه حرفام بود شبیه درد دل بود.

استارتر عزیزم من حرفهام طبق توصیفات شما بود وگرنه نه حرف عروستون رو شنیدم نه جانبداریشو میکنم

فقط میگم اهمیت ندین اینجور چیزای جزئی و بی اهمیت رو

عروستون طبق سلیقه شما زندگی نمی کنه پس انتظار نداشته باشین باب میل شما باشه

شما فقط رو رفتار خودتون مسئول هستید و نمی شه از کسی انتظار داشت طبق خواسته من رفتار کنه

امکان نداره

انشالله که همه چی خوب میشه

خدایا شکرت
البته اینم بگم مامانشم همینجور با خواهر شوهر مادر شوهر رفت امد نداشت.یعنی عروسمون عمه هاش چند سال یک ...

خب دیگه معمولا دختر شبیه مامانش میشه

منم هیچی تو دلم نیست ولی رفت و آمدم کمه مثل مامانم 

خیلیا میگن شما خودتونو میگیرید

نه والا فقط اینجوری راحتتریم

استارتر عزیزم من حرفهام طبق توصیفات شما بود وگرنه نه حرف عروستون رو شنیدم نه جانبداریشو میکنم فقط م ...

الانم کاری به هم نداریم خداروشکر.ولی ادم جز خوبی رفت امد چیزی نمیخواد .ماهم نه دخالت داریم نه میگیم باب میل ما رفت امد کن.فقط میگم ادم اگ خوبی کنه ولی بدی ببینه سخته

خب دیگه معمولا دختر شبیه مامانش میشه منم هیچی تو دلم نیست ولی رفت و آمدم کمه مثل مامانم  خیلی ...

شما با همه کم رفت امد میکنید.اون با همه رفت امد داره به جز ما