2777
2789
عنوان

جاریییییم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خیلی دلشون میخواد پیش هم باشن خونه بگیرن برن خونه خودشون.انقدر بدممممم میاد از این کارهای دوران عقد دو تا خانواده رو اسیر میکنن که پیش هم باشن

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

خانم برادر منم همین بلارو سر ما اورد..6ماه عقد بودن..تمام 6 ماه رو خونه ما خورد و خوابید..تا ساعت 4 ظهر میخوابید ..تا صبح هم صدای قهقهه و شوخیاشون داخل اتاق خواب با داداشم توی سکوت خونه میپیچید..

خدا جونم اخه دیگه تا کی ؟؟؟من هنوز باید منتظر باشم؟؟ 

میترسه بره کسی شوهرش بدزده تنها کاری ک میتونن بکنن صبح زود بیدار کنن بعضی کارای خونه رو بندازن گردنش خسته میشه ول میکنه میره

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                 یادگاری که در این گنبد دوار بماند
چه آویزون منم عقدم..خونه شوهرمم نزدیکه هفته ای یا ده روزی یبار میرم تازه شبم نمیمونم چه معنیه آد ...

آفرین😗

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خوب خیلی دلشون میخواد پیش هم باشن خونه بگیرن برن خونه خودشون.انقدر بدممممم میاد از این کارهای دوران ...

هنوز برنامه ای ندارن برا عروسی والا فقط مادر شوهر منو اسیر کردن اونا نمیتونن بیرون برن همش خونشونه نمیتونن حرفی بین خودشون بزنن فک کنم برادر شوهرم رو ندیده که نمیره خونه مادر زنش 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
میترسه بره کسی شوهرش بدزده تنها کاری ک میتونن بکنن صبح زود بیدار کنن بعضی کارای خونه رو بندازن گردنش ...

باباش میگفت حتی لیوانشو جابه جا نمیکنه میخوره میره تو اتاق حرفم نمیزنه فقط گوشی دستشه کارم بهش میدیم انجام نمیده میگه رفته بودیم بیرون سر افطار رسیدیم حتی چایی درست نکرده بود 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔