2777
2789
همينكه قانعى خوبه 😍حسرت نميخورى ك زندگى بهت زهر بشه حالا من از هيچي لذت نميبرم وقتى چيزي ك ميخوام ن ...

من غبطه میخورم دلم میخواد مثل بقیه باشه برم گردش خونه از خودم باشه راحت اهنگ بذارم صداشو تا ته زیاد کنم برقصم ولی نمیشه 

۷ ماهه گردش نداشتیم 

ولی میگم شاید زندگی بقیه یه چیزای دیگه کم داره 

من که اصلیارو دارم انشالله در اینده به اونام میرسیم

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوشبخت بشی عزیزم ینی خونه ماشین داری؟

خونه که نداریم فعلا ولی ماشین هردومون داریم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
من شوهرم  خوش اخلاقه  صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...

آفرین عزیزم خیلی عالیه. ان شاء الله خونه و ماشین هم پیدا میکنید. خدا را هم هزار مرتبه شکر کن. به خدا یه خواستگارایی برای من پیدا میشه که عذر میخوام اوقت میگیره نگاهشون کنی. پول و خونه و ماشین که ندارن، هیچی؛ قیافه هم ندارن. اخلاقم ندارن. اصلا هیچ کشش و جذابیتی ندارن که اصلا آدم بخواد خر بشه و ازدواج کنه به خدا قسم   خدا را شاکر باش و مرتب صدقه بده. گور بابای پول و گردش و تفریح. ایشالا اونام جور میشه. معلومه دختر خوبی هستی. من دعا میکنم برات که هرچه سریعتر خونه دار و ماشین دار بشی و مسافرت بری

بسلامتی خونه هم میگیرین😘

ایشالله هرچی خدا بخواد همین که دارمش کافیه بقیه مسائل حل میشه

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
آفرین عزیزم خیلی عالیه. ان شاء الله خونه و ماشین هم پیدا میکنید. خدا را هم هزار مرتبه شکر کن. به خدا ...

قربونت برم دوستم مرسی مهربون 

منم دعا میکنم یه شوهر همه چی تموم که لیاقتتو داشته باشه نصیبت بشه😍😚

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
قربونت برم دوستم مرسی مهربون  منم دعا میکنم یه شوهر همه چی تموم که لیاقتتو داشته باشه نصیبت بش ...

زنده باشی عزیز دلم     گلم فقط خدا وکیلی یادت نره ضمن دعات به شبیه بودنش به مجید واشقانی هم اشاره کنی

من و نامزدم هم خونه داریم هم ماشین اما هر روز داریم از هم دور میشیم . اون خیلی ادم حساسیه . اگر ناگهانی اتفاقی بیفته و عملکرد من اونجور که او میخواد نباشه ماه ها با هم بحث داریم . از نظر اخلاقی خیلی به هم شبیهیم همینم مشکل ساز شده واسمون

خیلی احساس ناتوانی میکنم . دوس دارم همش گریه کنم . یه جوری انگار به پوچی رسیدم . راستی  خانمها شما تو دوران نامزدی بیشتر صبح ها همسرتون بهتون پیام صبح بخیر میداد یا شما ؟سر این موضوع مسخره امشب باهم دعوا داشتیم

2790
2778
2791
2779
2792