راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من شوهرم خوش اخلاقه صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...
آفرین عزیزم خیلی عالیه. ان شاء الله خونه و ماشین هم پیدا میکنید. خدا را هم هزار مرتبه شکر کن. به خدا یه خواستگارایی برای من پیدا میشه که عذر میخوام اوقت میگیره نگاهشون کنی. پول و خونه و ماشین که ندارن، هیچی؛ قیافه هم ندارن. اخلاقم ندارن. اصلا هیچ کشش و جذابیتی ندارن که اصلا آدم بخواد خر بشه و ازدواج کنه به خدا قسم خدا را شاکر باش و مرتب صدقه بده. گور بابای پول و گردش و تفریح. ایشالا اونام جور میشه. معلومه دختر خوبی هستی. من دعا میکنم برات که هرچه سریعتر خونه دار و ماشین دار بشی و مسافرت بری
من و نامزدم هم خونه داریم هم ماشین اما هر روز داریم از هم دور میشیم . اون خیلی ادم حساسیه . اگر ناگهانی اتفاقی بیفته و عملکرد من اونجور که او میخواد نباشه ماه ها با هم بحث داریم . از نظر اخلاقی خیلی به هم شبیهیم همینم مشکل ساز شده واسمون