2777
2789
عزیزم من واقعا از این نظر هیچی بلد نیستم . مثلا چکار کنم ؟

البته من خودم مجردم عزیزم و واقعا تجربه ندارم که بخوام درست راهنماییت کنم. ولی خب ببین اون چیزایی که توقع داره تو ازش حرف شنوی داشته باشی را رعایت کن. نزار حس کنه یه دختر خودسر و خودرای هستی. بگو باشه و اون کارو انجام بده. به هرحال باید کوتاه بیای شما هم. 

بعد سعی کن تو دلش خودتو جا کنی. ببین چه کارها و رفتارهایی باعث میشه که شوهرت باهات مهربونتر بشه و خوشش بیاد. همون کارا بکن. بعد که جذبش کردی و خودتو حسابی تو دلش جا کردی، بهتر میتونی تو هم ریاست کنی

اینا را یه قلق های خاصی داره که باید به دستش بیاری. من چون بابام آدم بداخلاق و عصبی ای هست و بسیار مستبده، به این نکات رسیدم. البته بابای من هیچ راهی نداره جز این که کاری به کارش نداشته باشم و جلو چشمش نباشم. ولی خب قطعا شوهر شما فرق داره. و با توجه به ویژگیایی که ازش گفتی، به راحتی میشه با چهار تا سیاست و درایت، دلشو بدست آورد. میگن کتاب مردان مریخی زنان ونوسی در این رابطه خیلی نکات به درد بخور و مفیدی داره. حتما این کتابو بخون

واقعا با شرايط الان اميد به پيشرفت هست؟

بله چرا که نه

ما الان یه خونه رهن نشستیم، یه ماشین سنگین هم خریدیم..

ناگفته نماند بابام خیلی پشتمونه، هروقت کمک بخوایم نه نمیگه.. البته ماهم خوش حسابیم، زود بهش برمیگردونیم.

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی دخترهمسایمون دید من به یه آدم بی پول جواب مثبت دادم، اون هم به تبعیت از من همینکار رو کرد..

الان دوتاشون کار میکنن، زمین خریدن که خونه بسازن، همش مسافرت میرن خیلی هم خوشبختن..😍😍

اگه عشق باشه آدم با همه چیز میسازه👌👌

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
البته من خودم مجردم عزیزم و واقعا تجربه ندارم که بخوام درست راهنماییت کنم. ولی خب ببین اون چیزایی که ...

مرسی عزیزم برای وقتی که گذاشتی و این همه حرفهای خوب برام تایپ کردی . اره دقیقا حق با شماست. همسرم خوش واضح میگه چه انتظاراتی داره انتظاراتشم خیلی ساده و کوچیکه مثل محبت کلامی که من ندارم و باهاش لج میکنم و بیشتر اذیتش میکنم . الان یک لحظه از خودم بدم اومد که با وجود اون همه تلاش و محبت او من حتی به ش محبت کلامی هم نمیکنم .حتما اون کتاب رد میگیرم. عزیزم برام دعا کن .قربونت

البته من خودم مجردم عزیزم و واقعا تجربه ندارم که بخوام درست راهنماییت کنم. ولی خب ببین اون چیزایی که ...

خیلی دختر پخته و باهوشی هستی . مطمعنم بهترین گزینه سراغت میاد و خوشبخت میشی. از ته دل برات آرزو بهترین ها را دارم 

خیلی دختر پخته و باهوشی هستی . مطمعنم بهترین گزینه سراغت میاد و خوشبخت میشی. از ته دل برات آرزو بهتر ...

نه بابا کجا پخته و باهوشم 😊 اگه پخته و باهوش بودم الان وضعم این نبود.😑 به هرحال مرسی از لطفت. ایشالا رابطه عاطفیت با شوهرت روز به روز بهبود پیدا کنه و شاد و خوشبخت باشی گلم

2790
2778
2791
2779
2792