2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گلم چند سالتونه خودتون و نامزدتون؟ چند ماه قبل عقد کردن دوران آشناییتون طول کشید؟؟؟

عزیزم خیلی نکات مثبتش زیاده . مثلا ولخرج و دست و دلبازه . همش فکر سلامتیمه . همش بهم ابراز محبت میکنه .در همه کاراا همراهمه. از خودش مایع میداره برای خوشی من . بی مناسبت و با مناسبت برام کادو میگیره . اهل پیشرفته . مرد زندگی است . به خاطر رفاهمون دو شغل است .از نظر پوشش و حجاب و... آزاد آزادم گذاشته در انتخاب . ولی روی  عکس العمل هام  حساسه

عزیزم خیلی نکات مثبتش زیاده . مثلا ولخرج و دست و دلبازه . همش فکر سلامتیمه . همش بهم ابراز محبت میکن ...

اوووووه خب گلم این همه پوئنای مثبت داره. به خدا من اگه همچین پسری میومد خواستگاریم سریع زنش میشدم   همه چیز که با هم جور نمیشه که. آخرش طرف یه عیبایی داره دیگه. الان اینایی که گفتی تو خیلی از پسرا پیدا نمیشه. برو خدا را شکر کن و قدر شوهرتو بدون. خب یه کم ملاحظه گر باش. ببین رو چیا حساسه، همونا را مراعات کن و مراقب باش.

فقط یک خورده غرورش زیاده . دوس داره هر چی بگه همون بشه منم دوس ندارم بد عادت بشه  

خب میدونی چیه؟ باید سیاست داشته باشی و قلقشو بلد باشی. نباید شمشیرو از رو ببندی. مخالفت صریح و تابلو باهاش نکن. 

بهمنیا اگه اشتباه نکنم مرداشون خیلی براشون مهمه که به غرورشون احترام گذاشته بشه. من تو محل کارم همکار بهمنی داشتم و دقیقا همینجور بود که شوهر شما هست. به نظرم باهاش کل کل نکن. بالاخره یکی باید به قول ما اصفهانیا سنگ نیم من بشه و کوتاه بیاد. اگه واقعا درکت میکنه و پسر با اخلاقیه و دست و دلبازه و همو دوست دارید، به این یه قلم جنسش گیر نده و سعی کن کوتاه بیای

اوووووه خب گلم این همه پوئنای مثبت داره. به خدا من اگه همچین پسری میومد خواستگاریم سریع زنش میشدم & ...

اخه عزیزم میگم اگر خیلی رعایتش کنم بد عادت نمیشه ؟ باور میکنی همین الان که زنگ زد و دید ناراحتم سعی کرد از دلم در بیاره . انشالله خیلی بهتر از ایشون نصیبت بشه گلم . 

فقط یک خورده غرورش زیاده . دوس داره هر چی بگه همون بشه منم دوس ندارم بد عادت بشه 

بعلاوه این که مردا دوست دارن به مردانگی و مرد بودنشون احترام گذاشته بشه و دوست دارن حس کنن که زنشون ازشون حرف شنوی داره. منتها این شما هستی که باید این قضیه را هندل کنی و با سیاست جوری رفتار کنی که نه سیخ بسوزه نه کباب

خب میدونی چیه؟ باید سیاست داشته باشی و قلقشو بلد باشی. نباید شمشیرو از رو ببندی. مخالفت صریح و تابلو ...

دقیقا همینطوره که شما میگی گلم . امشب خیلی کل کل کردیم کلی گریه کردم سر هیچ و پوچ . اونم میگه من سرد شدم باهاش . البته درست میگه واقعا سرد سدم چراش را خودمم نمیدونم اما نامزدم میگه به خاطر اینه که مغرورم . اینقدر براس مهمه که بهش بگم چشم که نگو . ولی خب خدایی جز این خصلت که از نظر من خوب نیست باقی رفتارهاش عالیه . اصلا عجیب به زن اهمیت میده . 

2790
2778
2791
2779
2792