2777
2789
من شوهرم  خوش اخلاقه  صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...

عزیزم این ویژگیا کلی ارزشمنده. ایشالا خونه و ماشین هم به مرور زمان پیدا میکنید. عزیزم اجاره نشینید یا طبقه بالا مادرشوهری؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم این ویژگیا کلی ارزشمنده. ایشالا خونه و ماشین هم به مرور زمان پیدا میکنید. عزیزم اجاره نشینید ی ...

کرایه نشین 

اره دلم روشنه میگم ایندمون خوبه همیشه اینجوری نمیمونه شوهرم داره تلاش خودشو میکنه😌

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
من شوهرم  خوش اخلاقه  صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...

عزيزم 😍 اميدوارم زود زود درست شه 

والا همين كه خوشگله انگيزه زندگيه 😂😂

من هرچي ميبينم اورانگوتانه با پاي مارمولكي😐

اره دیگه چیکار میشه کرد  کرایه نشینیم با یه موتور داغونم میریم اینطرف و اون طرف  دلم روش ...

همينكه قانعى خوبه 😍حسرت نميخورى ك زندگى بهت زهر بشه حالا من از هيچي لذت نميبرم وقتى چيزي ك ميخوام نباشه😣😣😣😣 كاش عوض شه اخلاقم 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!
از اولش راضي بودي يعني ترديد نداشتي؟

عشقم بود واسه ازدواجمون روزشماری میکردیم چه تردیدی عزیزم

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
خب بستگی داره طرفت سنش چقدر باشه اگه کم سن باشه قطعا سخته ولی اگه بالای سی سال باشه حداقل ها داره دی ...

بابا آخه عجيب بد شدن هيييييچيييي ندارن پررو و زشتم هستن خيانتم ميكنن ماماناشونم هي اذيت ميكنن 😐

قرار نیست که همه چی تموم باشه..

هرکسی یه چیزی کم داره

شوهرمن همه چی داشت الا پول😂😂

حتی یه هزارتومنی..

ولی الان خداروشکر خیلی پیشرفت کرده، خیلی راضی ام😍😍.. اصلا نمیزاره سختی بکشم هرچی بخوام فراهم میکنه

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...
عزيزم 😍 اميدوارم زود زود درست شه  والا همين كه خوشگله انگيزه زندگيه 😂😂 من هرچي ميبينم ...

😂😁😁

اره دلم به همینا خوشه اگه بی ریختم بود ک دیگه هیچیییی

انشالله یه خوشگل نصیبت بشه😃😚

خدایا خودت بساز!  تو بسازی قشنگ تره😍😍
وضعیت مالیتون چطوره؟ چندساله ازدواج کردی و سنتم بگو تچکر

۲۰سالمه چندماهه عقد کردیم وضع مالیمون خداروشکر بد نیست شوهرم کارمند پالایشگاهه

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
بابا آخه عجيب بد شدن هيييييچيييي ندارن پررو و زشتم هستن خيانتم ميكنن ماماناشونم هي اذيت ميكنن 😐

اره دقیقا بعد دختر همه چی تموم هم میخوان😅

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

2790
2778
2791
2779
2792