سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
من شوهرم خوش اخلاقه صبوره دلسوزه معتاد نیس دست بزن نداره مهربونه خوشگله خوش هیکل ...
آفرین عزیزم خیلی عالیه. ان شاء الله خونه و ماشین هم پیدا میکنید. خدا را هم هزار مرتبه شکر کن. به خدا یه خواستگارایی برای من پیدا میشه که عذر میخوام اوقت میگیره نگاهشون کنی. پول و خونه و ماشین که ندارن، هیچی؛ قیافه هم ندارن. اخلاقم ندارن. اصلا هیچ کشش و جذابیتی ندارن که اصلا آدم بخواد خر بشه و ازدواج کنه به خدا قسم خدا را شاکر باش و مرتب صدقه بده. گور بابای پول و گردش و تفریح. ایشالا اونام جور میشه. معلومه دختر خوبی هستی. من دعا میکنم برات که هرچه سریعتر خونه دار و ماشین دار بشی و مسافرت بری
من و نامزدم هم خونه داریم هم ماشین اما هر روز داریم از هم دور میشیم . اون خیلی ادم حساسیه . اگر ناگهانی اتفاقی بیفته و عملکرد من اونجور که او میخواد نباشه ماه ها با هم بحث داریم . از نظر اخلاقی خیلی به هم شبیهیم همینم مشکل ساز شده واسمون