2777
2789
عنوان

گوش درد شدید

119 بازدید | 12 پست

مادرم دوهفتس زونا گرفته جوشهای پوستی توی کمرش بود و از اون روز گوشش هم درد گرفت ولی گوشش جوش نداشت و دکتر گفت جرم گوشش زیاده و قطره گلیسیرین داد و گفت بیار بشورم ولی جرم گوشش موقع شستن نیومد و گوشش دردش اونقدری زیاده که چند شب هست نخوابیده و قطره سیپرو و بتامتازون هم کارساز نیست کسی تجربه داشته تا حالا؟ممکنه درد گوشش از زونا باشه آخه گوشش جوش نداره

گلم من کل زمستون درد گوش بودم دکتر رفتم با دارو جرک خوب مسشد

چندین بارررفتم بازز برمیگشت

اذیت بودم بعدداز حموم بگو حتما سشوار بکشه

چون سرما باعث این جور چیزا میشعــمن دیشب گوش درد بودم بخاطر اینکه بعد از حموم سشواررنکردم

دکتر گفته بود بیا جرم گیری من نرفتم

من میدونم بلخره یہ روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون من به مردع پرست بودن حق میدم تو جماعتی کہ یه مرغ شده آرزوی سفرر مردم باید مرد کشور ما هزاران روستا دهه داره هرکس با نداری داره میگذرونه زنی ک روش نمیشه ب شوهرش بگه فلان وسیله بگیر تووخونه یا مردی ک دست خالی میاد توخونه خدای من من همیشه ترس خلوتی شهرمون داشتم 😭من همیشه میگفتم اگر یه روز شهرمون خلوت بشه ولی شد ولی شد خدایا ازت ظهور اما زمان میخام من دلم آرامش و خنده کشورممم میخاد خدایا کشورم رو شاد کن ولیرمن میدونم یه روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون 😭 خدایا تعهـــد ب خودم و دخترمـ وهمسرم💜 گاهی آدم یادش میره چ روز های گذرونده من همونی بودم با طفل ۲۰ روزه تک تنها توخونه میگذروندم من همونی بودم تحققیر شدم شب ها با ترس لرز ب خواب میرفتم تنها گذاشتن خانم تو شهررغریب سخته حلالت نمیکنم دیوث پدر رفتارش خیلی اذیتم کرد چرا باید یادم بره؟ نه نه من یادم نمیره من یادم نمیره فوبیا رو من یادم نمیره خدای قشنگم خودت دیدی و بودی هرگز تنهام نزار میگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شستشو خوب نیست

باید ساکشن کنن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

والا میگه انگاری داخل گوشم خشکه و داره پاره میشه

اها اخه خیلی گوش درد وحشناکه

من ک تایم زمستون اینجورم

من میدونم بلخره یہ روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون من به مردع پرست بودن حق میدم تو جماعتی کہ یه مرغ شده آرزوی سفرر مردم باید مرد کشور ما هزاران روستا دهه داره هرکس با نداری داره میگذرونه زنی ک روش نمیشه ب شوهرش بگه فلان وسیله بگیر تووخونه یا مردی ک دست خالی میاد توخونه خدای من من همیشه ترس خلوتی شهرمون داشتم 😭من همیشه میگفتم اگر یه روز شهرمون خلوت بشه ولی شد ولی شد خدایا ازت ظهور اما زمان میخام من دلم آرامش و خنده کشورممم میخاد خدایا کشورم رو شاد کن ولیرمن میدونم یه روز خوب میاد بلخره پیداش میشه رنگین کمون 😭 خدایا تعهـــد ب خودم و دخترمـ وهمسرم💜 گاهی آدم یادش میره چ روز های گذرونده من همونی بودم با طفل ۲۰ روزه تک تنها توخونه میگذروندم من همونی بودم تحققیر شدم شب ها با ترس لرز ب خواب میرفتم تنها گذاشتن خانم تو شهررغریب سخته حلالت نمیکنم دیوث پدر رفتارش خیلی اذیتم کرد چرا باید یادم بره؟ نه نه من یادم نمیره من یادم نمیره فوبیا رو من یادم نمیره خدای قشنگم خودت دیدی و بودی هرگز تنهام نزار میگفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدمها و تجربههای جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته میشه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

فقط قطره گلسیترین فینکه خوبه تمامی این قطره ها الکی هست

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

همون قطره گلسیترین فینکه رو یکی رو قطره بریزه قرص استامینوفن هم بخوره امیدوارم جواب بده

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است

بهتره بره دکتر تشخیص خوب بده چون من عمم عفونت کرد الانم دوباره عمل کرده براش پرده جدید گذاشتن

فعلا معلوم نیست خوب شه یانه

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

کدوم شهرید؟

تبریز دکتر توتونچی معجزه میکنه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز