2777
2789
حس ششمی نیستم بخدا.مشخصات شانسی میدم ولی برای جواب سوالتون طور دیگری جواب میدم☺️☺️ممنونم لطف میکنید ...

@بلالفروش عزیزم میشه لطفا بفرمایید من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس ششمی نیستم بخدا.مشخصات شانسی میدم ولی برای جواب سوالتون طور دیگری جواب میدم☺️☺️ممنونم لطف میکنید ...

برا منم بگوووو لطفااااا❤️

خواستگارم و خانواده اش که همدیگه رو از دور دیدیم جدی تر پاپیش میزارن؟اگه آره کی؟

سلام یه نفر هست من خیلی دوستش دارم به نظرت چه حسی نسبت من داره؟

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

برا منم بگوووو لطفاااا😭❤️❤️

خواستگارم و خانواده اش که همدیگه رو از دور دیدیم جدی تر پاپیش میزارن؟اگه آره کی؟

عه سلام عزیزم میشه منم بگیییچرا امیرحسین باهام سرد شدهرابطمون کی گرم میشه@بلالفروش

سلام گلم خوبی.

درگیریهای شخصی یا خانوادگی،کاری داره.

صبور باشید درست میشه.

بهتره زیاد پیگیرش نباشی

سلام گلم خوبی.درگیریهای شخصی یا خانوادگی،کاری داره.صبور باشید درست میشه.بهتره زیاد پیگیرش نباشی

سلام عزیز تا الان بهم پیام نداده بنطرت میده کی حدودا ممنونتم منم میگی

میشه برا منم بگی آیا من ازدواج میکنم؟اگه آره کی و چجوری و طرف چجوریه؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سلام گلم خوبی.درگیریهای شخصی یا خانوادگی،کاری داره.صبور باشید درست میشه.بهتره زیاد پیگیرش نباشی

عزیزم منم میگی حسین روم حس داره؟میادجلو کی؟اگه بیاد باهاش ازدواج دلرم خوشبخت میشم؟

عزیزم میشه حستو در موردم بگی

بنظرت چجور ازدواجی دارم و چه زمانی هس با چجور شخصی و نحوه آشنایی

مرسی

برا منم بگوووو لطفاااا😭❤️❤️

@بلالفروش

من از حالا به بعد ازدواج میکنم

از ویژگیام ماه تولد یا اول اسمم میگی

ط و م بهمدیگه برگشت دارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز