2777
2789
عنوان

دردپاهام

115 بازدید | 24 پست

میتونه از عوارض قرص فشارباشه؟

اززانوبه پایین..بیشتروقتاوقتی صبح بیدارمیشم راه میرم کف پاهامم دردمیکنه.

واینکه یه مدته بدنم یهو داغ میشه باز بهترمیشم ازچیه

لطفااگه کسی میدونه جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایرانی میخورماره

هندی بخورم بدنم گر میگیره.پس هنوز یائسه نشدی.پا درد اگه ورمه ساق پا داری موقع بیرون رفتن یا سر پا زیادی جوراب واریس بپوش.قرص ویتامین د هر هفته یکی.کفش کفی نرم و استاندارد بپوش.

هندی بخورم بدنم گر میگیره.پس هنوز یائسه نشدی.پا درد اگه ورمه ساق پا داری موقع بیرون رفتن یا سر پا زی ...

جوراب واریس ؟ازکجامیشه خرید چون تاخالا نشنیدم اسمشو.

بعدمن فکرمیکنم ازعوارض قرص فشاره 🥲وولی حتما انجام میدم مرسی فدات

جوراب واریس ؟ازکجامیشه خرید چون تاخالا نشنیدم اسمشو.بعدمن فکرمیکنم ازعوارض قرص فشاره 🥲وولی حتما انج ...

جوراب واریس گرفتم چندین نوع.از جایی که وسایل پزشکی میفروشن.یه دمپایی طبی هم برای روی فرش بگیر.من دور از جونت زانوم تصادفیه.از عمل هم میترسم.بیست و شش ساله درگیر درد پام هستم.اینو بیخیال...جوراب واریس انواع داره.اکثرا بلند یا کفی دار هستن.من گرفتم کفی زیر پا میفته کوتاه کردم.از مچ پا تا زیر زانو.ولی برای اینکه اندازه درست بگیری خودشان طبق سایز بهت میدن.

جوراب واریس گرفتم چندین نوع.از جایی که وسایل پزشکی میفروشن.یه دمپایی طبی هم برای روی فرش بگیر.من دور ...

آخی عزیزم چقدرناراحت کننده 🥲انشالله زودتر حالتون بهترشه.

اها حتمافردامیرم میخرم ..چون یه ماهه واقعا خسته شدم ازدردش..دست گلت دردنکنه بابت راهنماییتون..الهی خیرببینی

چون دکترگف شاید پاهات ورم کنه از عوارض این قرصاص..گفتم شایدازاونه..ولی فردامیرم هم جوراب و کفش میخرم ...

یه چکاب هم بده.اگه ویتامین د کم باشه.خوب نیست چون پا درد و افسردگی میاره.همون یه ورق بخر ده روز یه بار برای اعضای خانواده هم خوبه اونا هم قرص ویتامین بخورن.زیاد هم سر پا نباش.

چون دکترگف شاید پاهات ورم کنه از عوارض این قرصاص..گفتم شایدازاونه..ولی فردامیرم هم جوراب و کفش میخرم ...

والا آقامون گاهی قرص فشار میخوره این مشکل نداره.نوع قرص به دکتر بگو عوض کنه مدتی.غذا هم کم نمک باشه

والا آقامون گاهی قرص فشار میخوره این مشکل نداره.نوع قرص به دکتر بگو عوض کنه مدتی.غذا هم کم نمک باشه

من چون زانوم ضربه دیده.کم کم کل پام درگیر شده .دور از جون شما.ولی از وقتی که جوراب واریس هر رو میپوشم کلا ساق پام ورم و درد نداره.وقتی زیاد سرپایی تو خونه رو مبل سه نفره پاتو دراز کن.بیرون کفش ورزشی اصل بپوش.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز