2821
2789
عنوان

دردپاهام

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 24 پست
یه چکاب هم بده.اگه ویتامین د کم باشه.خوب نیست چون پا درد و افسردگی میاره.همون یه ورق بخر ده روز یه ب ...

چکاپ دوسه ماه پیش دادم.کم خونی دارم..قندم ۱۰۰..کبدم گرید۱..چیزدیگه نداشتم خداروشکر

ولی حتما این قرص روهم میخرم بهتره .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

والا آقامون گاهی قرص فشار میخوره این مشکل نداره.نوع قرص به دکتر بگو عوض کنه مدتی.غذا هم کم نمک باشه

دوباره عوض کردم ولی همه ش عوارض داره..دفعه اول که گلوم وصورتم ورم میکرد خیلی حالم بدمیشد..حالا اینبار باز پاهام دردمیکنه.دکترگف کلا این قرصا عوارض داره

اره کلا نمکو گذاشتم کنار

هندی بخورم بدنم گر میگیره.پس هنوز یائسه نشدی.پا درد اگه ورمه ساق پا داری موقع بیرون رفتن یا سر پا زی ...

عزیزم ببخشیداین جوراب واریس چندگرفتی؟الان تو گوگل سرچ کردم چقدرقیمتشون بالاس😐فکرکردم زیادزیادباشه ۱۰۰..۱۵۰هس

چکاپ دوسه ماه پیش دادم.کم خونی دارم..قندم ۱۰۰..کبدم گرید۱..چیزدیگه نداشتم خداروشکرولی حتما این قرص ر ...

برای کم خونی قرص آهن خارجی و جگر گوساله و گوشت گوسفند بگیر برای مهمان فقط مرغ.دلیلش هم پریود هست که طبیعیه.کلا رژیم غذا رعایت کن.تو غذا آب لیمو طبیعی و فلفل سیاه بریز.خدا رو شکر که سالمی🧿❤️

دوباره عوض کردم ولی همه ش عوارض داره..دفعه اول که گلوم وصورتم ورم میکرد خیلی حالم بدمیشد..حالا اینبا ...

پس ادویه کم بریز داخل غذا .خیار شور نوع سرکه ای بگیر.دکتر دیگه برو.یا بپرس اگه بشه مثلا طی شبانه روز به جا دو بار یبار قرص فشار بخوری.دستگاه فشار بگیر برای خونه و همراه در سفر.آبلیمو یا آبغوره بی نمک هم در خونه و ماشین داشته باش.بلا دوره.

عزیزم ببخشیداین جوراب واریس چندگرفتی؟الان تو گوگل سرچ کردم چقدرقیمتشون بالاس😐فکرکردم زیادزیادباشه ۱ ...

پارسال گرفتم.پانصد تقریبا.من هر سری میپوشیدم تا بالا زانو بود و دو قدم راه میرفتم پایین میومد.دیگه همون رو ساق پا کمی تا میزنم.ارزون هم دارن.بستگی به تولیدیش داره.اول همون ارزون بگیر ببین حوصله ات میکشه بپوشی.با دکترت هم مشورت کن.زیاد سرپا نباش.بین کارات استراحت کن.

پارسال گرفتم.پانصد تقریبا.من هر سری میپوشیدم تا بالا زانو بود و دو قدم راه میرفتم پایین میومد.دیگه ه ...

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی.الهی تواین ماه مبارک رمضان هرچی ازخدا میخای بهترینشو قسمتت کنه 🤲🏻❤️

مرسی عزیزم که راهنماییم کردی.الهی تواین ماه مبارک رمضان هرچی ازخدا میخای بهترینشو قسمتت کنه 🤲🏻❤️

زنده باشی.ببخشید فلفل سیاه که گفتم برای کبد خوبه.کلا هر چیزی به اندزه.ممنون از دعای خیرت.از خدا بهترین ها رو برات میخوام.خدا نگهدارتون❤️🌹🧿😘