والا آقامون گاهی قرص فشار میخوره این مشکل نداره.نوع قرص به دکتر بگو عوض کنه مدتی.غذا هم کم نمک باشه
دوباره عوض کردم ولی همه ش عوارض داره..دفعه اول که گلوم وصورتم ورم میکرد خیلی حالم بدمیشد..حالا اینبار باز پاهام دردمیکنه.دکترگف کلا این قرصا عوارض داره
چکاپ دوسه ماه پیش دادم.کم خونی دارم..قندم ۱۰۰..کبدم گرید۱..چیزدیگه نداشتم خداروشکرولی حتما این قرص ر ...
برای کم خونی قرص آهن خارجی و جگر گوساله و گوشت گوسفند بگیر برای مهمان فقط مرغ.دلیلش هم پریود هست که طبیعیه.کلا رژیم غذا رعایت کن.تو غذا آب لیمو طبیعی و فلفل سیاه بریز.خدا رو شکر که سالمی🧿❤️
دوباره عوض کردم ولی همه ش عوارض داره..دفعه اول که گلوم وصورتم ورم میکرد خیلی حالم بدمیشد..حالا اینبا ...
پس ادویه کم بریز داخل غذا .خیار شور نوع سرکه ای بگیر.دکتر دیگه برو.یا بپرس اگه بشه مثلا طی شبانه روز به جا دو بار یبار قرص فشار بخوری.دستگاه فشار بگیر برای خونه و همراه در سفر.آبلیمو یا آبغوره بی نمک هم در خونه و ماشین داشته باش.بلا دوره.
پارسال گرفتم.پانصد تقریبا.من هر سری میپوشیدم تا بالا زانو بود و دو قدم راه میرفتم پایین میومد.دیگه همون رو ساق پا کمی تا میزنم.ارزون هم دارن.بستگی به تولیدیش داره.اول همون ارزون بگیر ببین حوصله ات میکشه بپوشی.با دکترت هم مشورت کن.زیاد سرپا نباش.بین کارات استراحت کن.