روشنا09 مدیر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 عنوان درد قلب | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 67 پست مامانم میگه بالای قلبش به صورت یه نقطه درد میکنه ، نوار قلبم گرفت مشکلی نداشت مشکلش چی میتونه باشه دکتر گفت استرس ، ولی میگم سونوی سینه ام بده ! کسی تجربه اینطوری داشته امروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 7129 ممنونم خداروشکر کنترلش کردیم ولی بازم نگرانشم معلم و مدیرشون میدونن سر این کاریش ندارن نگران نباش عزیزم خداراشکر مشکل جدی ای نیست هر ۶ ماه یا یک سال فقط ببرش چکاب
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 منم قلبم تو اکو گفتن دریچه میترال افتادگی داره شما مقدار کیوتیت چند بود؟ در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 نگران نباش عزیزم خداراشکر مشکل جدی ای نیست هر ۶ ماه یا یک سال فقط ببرش چکاب ممنون عزیزم آره هر ۶ ماه میبرمش بعد از عیدم نوبت چکابشه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4323 شما مقدار کیوتیت چند بود؟ نمیدونم فدات چی هست یه مدته حالم خوب نیست .......
vatann عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 268 منم قلبم تو اکو گفتن دریچه میترال افتادگی داره چه اقدامی کردین؟ سامان هستم
روشنا09 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 من خود قلبم درد میکرد دست چپم سر میشد پشت قلبم تیر میکشید داروهای معده مصرف کردم خوب شدم از اعصاب بو ... چه جالب ،اگه نمیگفتی میگفتم همه این علایم مال مشکل قلبی میتونه باشه ممنونم ازت انشالله همیشه سلامت باشی
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 نمیدونم فدات چی هست یه مدته حالم خوب نیست یه عدده توی نوار قلب یا اکوحتما برو دکتر چک بشی عزیزم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4323 چه اقدامی کردین؟ اکو نوار قلب....چکاب مشکلی ندارم فقط احساس سنگینی میکنم معدم اذیته و اضافه وزن هم دارم .......
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 چه جالب ،اگه نمیگفتی میگفتم همه این علایم مال مشکل قلبی میتونه باشه ممنونم ازت انشالله همیشه سلامت ب ... خودمم فک کردم قلبمه کلی نوار اینا دادم بعد گفتن برو متخصص داخلی خواهش میکنم نگران نباش چیزی نیست در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
روشنا09 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 عصب های بین دنده ای.. استرس.. مشکل گوارشی یا همون عضلانی. بعید میدونم مشکلی باشه.. بازم برن چکاب ممنونم از راهنماییتون ،خیلی لطف کردی
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4323 یه عدده توی نوار قلب یا اکوحتما برو دکتر چک بشی عزیزم واسه قلبم گفت مشکل خاصی نیست طبیعیه ولی اضافه وزن دارم نمیدونم چطور کم کنم اصلا حالشو ندارم .......
vatann عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 268 ممنونم از راهنماییتون ،خیلی لطف کردی سالم باشید🌹🙏🏻 سامان هستم
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 واسه قلبم گفت مشکل خاصی نیست طبیعیه ولی اضافه وزن دارم نمیدونم چطور کم کنم اصلا حالشو ندارم خداروشکر سالمی برو باشگاه وزن کم کن در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
روشنا09 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 خودمم فک کردم قلبمه کلی نوار اینا دادم بعد گفتن برو متخصص داخلی خواهش میکنم نگران نباش چیزی نیست خدا رو شکرممنون عزیزم واسه راهنماییت خیلی لطف کردی
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4323 خداروشکر سالمی برو باشگاه وزن کم کن باشگاه اونم با بچه کوچیک هعی...رژیم هم دوست دارم بگیرم ولی سخته .......