2777
2789

سامسونگ نمیدونم چند شده a56 چک کن فک کنم همین قیمته

گوشی خوبیه

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ۱۳نرمال میشه گرفت با حافظه ۱۲۸.وچون من توپیام رسان داخلی فعالیت دارم فکر کنم با آیفون اذیت میشم

بله تحت وب فقط میتونی کار کنی اونم مثلا تو ایتا ویدیو رو نمیتونی ببینی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
اتفاقا دوربین شیائومی مخصوصا حالت پرتره اش خیلی خوبه

واسه مامانم و آجیم شیائومی گرفته بودیم ولی عمرشون نهایت همون دوسال اول بود..مدام هنگ میکردن..

خواهرم رفت a36گرفت دیگه..

گوشی خوبی هستن اما اگه مدل بالاش روبگیری ..

خودمم همین نظر رو داشتم منتها میگن مثل a36 عملکردش ونمیصرفه..ولی بازم نمیدونم

دیگه این رنج قیمت همینه

ببین اگه ۱۲۰ اینا داشتی میگفتم s25 fe بخری

ولی با ۸۰ همین گزینه مناسبه

دست دوم هم نخر

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
واسه مامانم و آجیم شیائومی گرفته بودیم ولی عمرشون نهایت همون دوسال اول بود..مدام هنگ میکردن..خواهرم ...

من اول 6سااال پیش ردمی 9 خریدم،ینی تا یک ماه پیش داشتمش،هیییچ مشکلی هم نداشت نه هنگ میکرد ن چیزی فقط چون هزاربار از دست بچه هام پرتاب شده بود ال سی دیش شکسته بود، الانم نوت 15 خریدم خیلی راضیم