2777
2789
عنوان

مغزم درد میکنه

34 بازدید | 0 پست

بخدا مغزم درد میکنه اینقدر که فکر کردم من کجا راهم رو اشتباه رفتم که اینجوری شد
دیشب یکی از همکارهای زنگ زد(اسمشو میزاریم خانم ایکس)
خانم ایکس از ساعت۸بهم زنگ زدن تا۱۱نیم داشت صحبت میکردن وقتی خواست خداحافظی کنه گفت یک چیزی بهت بگم به کسی نمیگی گفتم خب نه چرا بگم
گفت زمان که کارآموز بودی یکی از همکارهام که مرد هستن(اسمشو میزارم آقای ایکس) از شما خیلی خوشش میومده
آقای ایکس به خانم ایکس گفته بودن که اگر تو رابطه نبودم و پارتنرم داخل محل کارم نبود قطعا باهاش میرفتم تو رابطه
وخانم ایکس این حرف رو به بهترین و صمیمی ترین همکارم گفته بود وقتی به دوستم گفتم چرا بهم نگفتی گفت اینجوری برات بهتر
اینقدر عصبی شدم درسته هم قشنگه هم پسر خیلی خوبی هست ولی من اصلا اینجور فکری درموردش نمیکنم چون پارتنر دوستم هم هست و اینکه علاقه ندارم برم تو رابطه
وقتی یادم میاد ماشینمو ازم میگرفت آقای ایکس(اسمشو میگفتم) بهش که میگفتم چرا با ماشین خودت نمیری میگفت بیا با ماشین تو بریم
بهش که میگفتم خب تو عقب بشین من راننده باشم میگفت نه من راننده باشم تو هم بشین کنارم از خودم متنفر میشم که چرا رفتارهاشو نمیدیدم
وقتی خوراکی سفارش میداد منو هم حتما صدا میزد حتی دیروز که میخواستم غذا بخورم گفت بیا پیش ما بشین خیلی اصرار کرد گفتم نه دستمو کشید افتادم روی پاهاش
از خودم بیزارم که چرا حواستم نبود بهش گفتم عشقم میخواستم به دوستم بگم مثل چی ذوق میکرد چرا وقتی فیلم های دارک اینستا رو برام میخوند من میگفتم بی 🥲
امروز هم سه بار زنگم زد بهش گفتم.....(اسمشو)گفت جانم خواستم بهش بگم حالم ازت به هم میخوره ولی جلوی خودمو گرفتم چیزی نگم
واقعا نمیدونم کجا رو اشتباه کردم چون اون خودش پارتنر داره🙂

•نروباهام کلنجارمثل فیلم علفزار...!•