روشنا09 مدیر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 عنوان درد قلب | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 67 پست مامانم میگه بالای قلبش به صورت یه نقطه درد میکنه ، نوار قلبم گرفت مشکلی نداشت مشکلش چی میتونه باشه دکتر گفت استرس ، ولی میگم سونوی سینه ام بده ! کسی تجربه اینطوری داشته امروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_71 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 5268 ممنون عزیزم خیلی نگرانشم شما دارو مصرف میکنید؟ دختر من گفتن فعلا نیازی به دارو نیست فقط ورزش و فعالی ... نه تا حالا مصرف نکردم،به منم میگفتن کار سنگین انجام ندمالان برای استرس دارو مصرف میکنم نه بیماری قلبی 🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 7129 آره گفت مشکل نداره گفت یکم ضربانش بالاست اونم واسه استرس خب چرا استرس فقط فقط رو یک نقطه است ، نمیدو ... نمیدونم به خدا ایشالا که چیزی نیست . شاید درد از معدش باشه
روشنا09 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 نمیدونم به خدا ایشالا که چیزی نیست . شاید درد از معدش باشه ممنون سلامت باشی ، شاید
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 نه تا حالا مصرف نکردم،به منم میگفتن کار سنگین انجام ندمالان برای استرس دارو مصرف میکنم نه بیماری قلب ... انشالله تنت سلامت باشهاین وروجکم نقطه ضعف منو گیر آورده تا دعواش میکنم میگه آی قلبم😂😂 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
روشنا09 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 ببر پیش متخصص قلب آره فکر کنم این بهتر ، بنظر به کیست ربطی نداره
باران_71 عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 5268 انشالله تنت سلامت باشهاین وروجکم نقطه ضعف منو گیر آورده تا دعواش میکنم میگه آی قلبم😂😂 زنده باشی،الهی😄حالا من متنفر بودم بهم میگفتن بیماری قلبی داری ندو فلان نکن 🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 آره فکر کنم این بهتر ، بنظر به کیست ربطی نداره من حس میکنم از معده اس چون خودم مشکل معده دارم دردش همین شکلیه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 زنده باشی،الهی😄حالا من متنفر بودم بهم میگفتن بیماری قلبی داری ندو فلان نکن فدات منم میگم تو شبیه مامانی قلب منم این شکلیه حساسش نمیکنم در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 یعنی مشکلش چیه مربوط به ضربان قلبی اون امواجی که تو نوار قلبه نوک قله شبیه کوهه اون بازه زمانی که به نوک قله میرسه بیشتره وگرنه ساختار قلبش سالمه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
روشنا09 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 من حس میکنم از معده اس چون خودم مشکل معده دارم دردش همین شکلیه بالای قلبه ها ،معده پایینتر نیست!؟بعد چی مصرف میکنی بهتر میشه ، یا بعد از چه غذایی بدتر میشه؟
نمکی_هستم عضویت: 1403/06/26 تعداد پست: 7129 مربوط به ضربان قلبی اون امواجی که تو نوار قلبه نوک قله شبیه کوهه اون بازه زمانی که به نوک قله میرسه ... خب خدارا شکرتوی مدرسه حتما سفارششو بکن که معلم زیاد بهش سخت نگیره
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 بالای قلبه ها ،معده پایینتر نیست!؟بعد چی مصرف میکنی بهتر میشه ، یا بعد از چه غذایی بدتر میشه؟ من خود قلبم درد میکرد دست چپم سر میشد پشت قلبم تیر میکشید داروهای معده مصرف کردم خوب شدم از اعصاب بودحتی شبا تو خواب نفسم بند میومد در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28497 خب خدارا شکرتوی مدرسه حتما سفارششو بکن که معلم زیاد بهش سخت نگیره ممنونم خداروشکر کنترلش کردیم ولی بازم نگرانشم معلم و مدیرشون میدونن سر این کاریش ندارن در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4323 عصب های بین دنده ای.. استرس.. مشکل گوارشی یا همون عضلانی. بعید میدونم مشکلی باشه.. بازم برن چکاب منم قلبم تو اکو گفتن دریچه میترال افتادگی داره .......