روشنا09 مدیر عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 463 عنوان درد قلب | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 67 پست مامانم میگه بالای قلبش به صورت یه نقطه درد میکنه ، نوار قلبم گرفت مشکلی نداشت مشکلش چی میتونه باشه دکتر گفت استرس ، ولی میگم سونوی سینه ام بده ! کسی تجربه اینطوری داشته امروز | 01:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28525 خدا رو شکرممنون عزیزم واسه راهنماییت خیلی لطف کردی فدات😘😘 در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28525 باشگاه اونم با بچه کوچیک هعی...رژیم هم دوست دارم بگیرم ولی سخته من با دختر ۱۱ ماهم میرفتم باشگاه در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4321 من با دختر ۱۱ ماهم میرفتم باشگاه عالیه به خدا چقدر دوست دارم اصلا آدم روحیه اش عوض میشع به خدا .......
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28525 عالیه به خدا چقدر دوست دارم اصلا آدم روحیه اش عوض میشع به خدا خیلی خوب بود من عاشق ورزشم ولی دو ساله کنار گذاشتم به خاطر دیسکم فقط پیاده روی و بارفیکس در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4321 خیلی خوب بود من عاشق ورزشم ولی دو ساله کنار گذاشتم به خاطر دیسکم فقط پیاده روی و بارفیکس منم خیلی دوست دارم کاش بشه منم برم .......
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 28525 منم خیلی دوست دارم کاش بشه منم برم نتونستیم برنامه اشو از بازار دانلود کن خونه ورزش کن در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
گمشده_در_گذشته عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 4321 نتونستیم برنامه اشو از بازار دانلود کن خونه ورزش کن رژیم خیلی موثره ورزش هم نیازه کاش ارادمو قوی کنم اول رژیم بکیرم .......