2777
2789
عنوان

6 ساله عقدم 😞 خسته شدم دیگه 💔

104820 بازدید | 1115 پست

من 6 ساله عقدم، از اولش شوهرم داشت خونه میساخت این خونه هنوز بعد از 6 سال تموم نشده ، کل جهیزیه رو از صفر تا صد هم خودم گرفتم فقط بعضی وقتا به عنوان هدیه ی تولدی چیزی یه وسیله ی برقی کوچیک برند معمولی یا ظرفی چیزی آوردن

شوهر گااااهی ، یعنی هر وقت خودش دلش بخواد یه پول تو جیبی ای میده

هزارتا چیز نیاز دارم هم برای باقی مونده ی جهیزیه هم برای خودم و روز مره ام ، هیچکس تامینم نمیکنه جز بابام که اونم خسته شده دیگه از این وضع بلاتکلیفی ، شوهرم کلا سر کاره هیچ وقت خاصی هم برام نمیزاره هر وقتم حرفه خونه وسر زندگی رفتن میشه میگه تو غر میزنی و گیر میدی

من توی این 6 سال لیسانس گرفتم ، سرکار میرم و یه حقوق خیلی کم دارم ، تمام تلاشم رو کردم ولی واقعا یه دست صدا نداره ، شما میگید چه کنم؟ خانواده ی شوهرمم همش به دختراشون و داماداشون فقط میرسن

چه خونه اییه ک تو ۶ سال تموم نشده مگه قصره سیندرلاعه

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگیم دیگ :/پدرت باید زنگ بزنه ب اونا بگتکلیف دخترم بعد محرم مشخص کنید

رابطه داشتی؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

خبیلی طولش دادین ازاول اشتباه بودبایدمیرفتین مستاجری حداقل وقتی طول کشیده تکراری شده حتی شده بدون عروسی برین سرخونه زندگیتون

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

باید پدر و مادرت پیش قدم بشن و برن باهاشون حرف بزنن بگن اینا تو این ۶ سال الان میتونستن حداقل یه بچه ۳،۴ ساله داشته باشن بسه دیگه کی میخواید تکلیف دختر ما رو مشخص کنید

خب میرفتید اجاره میشستید

شوهرت خیلی بی عرضه است

خودش خجالت نمیکشه؟

6 سااااااال!

مرگ ی بار شیون ی بار بگو پدرت زنگ بزنه بگه تا اخر ماه تکلیف رو روشن کنن اگر نمیکنن که ما ی فکر دیگه کنیم

درکت میکنم... سه سال عقد بودم برام روان نمونده بود.. خونه هم کامل نکردیم... الان اجاره کردیم... اجاره کنید... برید سر خونه زندگیتون

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡