2777
2789
عنوان

درد قلب

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 67 پست
ممنون عزیزم خیلی نگرانشم شما دارو مصرف میکنید؟ دختر من گفتن فعلا نیازی به دارو نیست فقط ورزش و فعالی ...

نه تا حالا مصرف نکردم،به منم میگفتن کار سنگین انجام ندم

الان برای استرس دارو مصرف میکنم نه بیماری قلبی

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه تا حالا مصرف نکردم،به منم میگفتن کار سنگین انجام ندمالان برای استرس دارو مصرف میکنم نه بیماری قلب ...

انشالله تنت سلامت باشه

این وروجکم نقطه ضعف منو گیر آورده تا دعواش میکنم میگه آی قلبم😂😂

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

انشالله تنت سلامت باشهاین وروجکم نقطه ضعف منو گیر آورده تا دعواش میکنم میگه آی قلبم😂😂

زنده باشی،الهی😄حالا من متنفر بودم بهم میگفتن بیماری قلبی داری ندو فلان نکن

🌍باشد که روزگار بچرخد به کام دل🌎

آره فکر کنم این بهتر ، بنظر به کیست ربطی نداره

من حس میکنم از معده اس چون خودم مشکل معده دارم دردش همین شکلیه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

زنده باشی،الهی😄حالا من متنفر بودم بهم میگفتن بیماری قلبی داری ندو فلان نکن

فدات منم میگم تو شبیه مامانی قلب منم این شکلیه حساسش نمیکنم

یعنی مشکلش چیه

مربوط به ضربان قلبی اون امواجی که تو نوار قلبه نوک قله شبیه کوهه اون بازه زمانی که به نوک قله میرسه بیشتره وگرنه ساختار قلبش سالمه

بالای قلبه ها ،معده پایینتر نیست!؟بعد چی مصرف میکنی بهتر میشه ، یا بعد از چه غذایی بدتر میشه؟

من خود قلبم درد میکرد دست چپم سر میشد پشت قلبم تیر میکشید داروهای معده مصرف کردم خوب شدم از اعصاب بود

حتی شبا تو خواب نفسم بند میومد

خب خدارا شکرتوی مدرسه حتما سفارششو بکن که معلم زیاد بهش سخت نگیره

ممنونم خداروشکر کنترلش کردیم ولی بازم نگرانشم

معلم و مدیرشون میدونن سر این کاریش ندارن