2777
2789
عنوان

کیک بوکسینگ

98 بازدید | 13 پست

خیلی دوست دارم چند ماهی هم رفتم کلاسش ولی الان نمیرم میتونم تو خونه تمرین کنم میخوام به یه چیزی مشت بزنم کیسه بوکس هم دارم ولی سبکه چیکار کنم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کیسه بگیر پارچه بریز توش فشرده بشه اونوقت سفت و سنگین میشه ببندش به چارچوب در

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359

کیسه بگیر پارچه بریز توش فشرده بشه اونوقت سفت و سنگین میشه ببندش به چارچوب در

لاستیک پراید یا پژو را با کش باربند ببند به ستون یا درخت هرچی میخوای بزن هیچیش نمیشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم..این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21.و آیدی روبیکا @Mohamadreza11359