سوسک_میقولی؟ مدیر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 عنوان سلامم | مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 30 پست خوبین دوستان در چه حالینمن زیر کرسی هوا هم سرددد🥶 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه دیروز | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
83mehrabanbano عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1365 ایول بهتمنم نماز نخوندم😴😐 قبول باشه عزیزث حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡
www00com عضویت: 1404/09/08 تعداد پست: 570 فردا امتحان دارمشام نخوردم لباسامو شستم وسایلمو جمع کردم نمازهامو خوندم میخام برم یکم بازی کنم بعد د ... بازی؟😐😂
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 شدید فک کن الان نوشته بود سوسک میقولی؟ پست شما را پاسخ داده است فدای تو شخصیتمم همینقدر سم و اسید هست🤣😁😁❤❤ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 759 شخصیتمم همینقدر سم و اسید هست🤣😁😁❤❤ شخصیتت که معلوم ناز و گوگولی و بانمکه فک کنم خودتم حیلی بانمک باشی
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 دو ساعته دارم آرایش میکنم میرقصمالان دارم فک میکنم این چه کار بیهوده ای بود انجام دادم🗿🤌🏻 خوب کاری کردییایول بهتچیه همش افسردگی و غصه میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
83mehrabanbano عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1365 بازی؟😐😂 😂😂بله بازیقبل امتحان واقعا لذت بخشههه حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 خونه مامان بزرگمم مریضم و دارم میمیرم الهیانشاالله زود خوب بشی🥺❤ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 969 خوب کاری کردییایول بهتچیه همش افسردگی و غصه 😂😂💔نه آخه من که تو خونمم بیرون نمیرمالان کی میخواد اینارو پاک کنه🗿🫠هعی روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 شخصیتت که معلوم ناز و گوگولی و بانمکه فک کنم خودتم حیلی بانمک باشی قربونت برمم🥰❤اره😅😁 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 😂😂💔نه آخه من که تو خونمم بیرون نمیرمالان کی میخواد اینارو پاک کنه🗿🫠هعی وقتشه بری بیرون با این میکاپ😅😂 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 969 وقتشه بری بیرون با این میکاپ😅😂 هعیی آره😂🤌🏻💔 روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 هعیی آره😂🤌🏻💔 بنظرت برا اینکه زیاد ارایش نکنیم ولی خوشگل شیم کدوم لوارم ارایشی بیشترین تاثیر رو داره🤣😂 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 969 بنظرت برا اینکه زیاد ارایش نکنیم ولی خوشگل شیم کدوم لوارم ارایشی بیشترین تاثیر رو داره🤣😂 بنظر خودمخط چشم و ریملرژحالا یه سایه ملایمم بزنی خیلی ناناز میشه😂🤌🏻 روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5394 الهیانشاالله زود خوب بشی🥺❤ مرسی عزیزم 🩷 به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )