سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 عنوان سلامم 109 بازدید | 30 پست خوبین دوستان در چه حالینمن زیر کرسی هوا هم سرددد🥶 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه امروز | 18:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 92010 کرسی😍😍 مریض مصلحت خویش را نمی داند. ب تلخ و شور طبیب زمانه قانع باش👌
الی_خانووووم عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2730 سرما خوردمگلوم داره آتیش میگیرههر چقدر بخاری رو زیاد می کنم گرمم نمیشه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 کرسی😍😍 اره🤩پاهامم خوب شدن میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 سرما خوردمگلوم داره آتیش میگیرههر چقدر بخاری رو زیاد می کنم گرمم نمیشه دمنوش بخور دختر خوبب یا چای نباتت😋 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 فقط اسمت🥲سلامت باشی خوب خودت چطوری جالبع نه🤣قربونت برم میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
الی_خانووووم عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 2730 دمنوش بخور دختر خوبب یا چای نباتت😋 اتفاقا همین الان چای دستمهحالمم از چای بهم می خوره ولی خب مجبورم 🥲
83mehrabanbano عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 1355 فردا امتحان دارمشام نخوردم لباسامو شستم وسایلمو جمع کردم نمازهامو خوندم میخام برم یکم بازی کنم بعد درس بخونم حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡
شیداخانومم عضویت: 1404/10/06 تعداد پست: 696 جالبع نه🤣قربونت برم شدید فک کن الان نوشته بود سوسک میقولی؟ پست شما را پاسخ داده است فدای تو
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 اتفاقا همین الان چای دستمهحالمم از چای بهم می خوره ولی خب مجبورم 🥲 ایشالله هر چ زودتر سرحال بشیی🥰❤ میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
آوایرا عضویت: 1404/09/16 تعداد پست: 873 دو ساعته دارم آرایش میکنم میرقصمالان دارم فک میکنم این چه کار بیهوده ای بود انجام دادم🗿🤌🏻 روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛
silenbutterfly عضویت: 1403/07/27 تعداد پست: 5380 خونه مامان بزرگمم مریضم و دارم میمیرم به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )
سوسک_میقولی؟ مدیر استارتر عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 4079 فردا امتحان دارمشام نخوردم لباسامو شستم وسایلمو جمع کردم نمازهامو خوندم میخام برم یکم بازی کنم بعد د ... ایول بهتمنم نماز نخوندم😴😐 میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه