2777
2789
عنوان

خانمایی عاشق خودشونن بیان ببینم

472 بازدید | 69 پست

خب اول از خودم بگم، من برای اینکه پوستم شفاف بمونه،همیشه گلاب میزنم...جوش نمیزنه و خیلی خنک نگه میداره پوستمو.

برای اسکراب لب عسل و شکر رو با هم قاطی کردم میزنم هروقت پوست بندزاه بعدش روغن میزنم هرچی بود حتی روغن مایع😅 ولی بالم پوستشو خشک میکنه نمیزنم.

هروقت میوه بخورم پوست میوه هارو البته اونایی که حساسیت ندارم مث خیار! قشنگ میکشم به پست دستام خوووب ماساژ میدم با نمک.

انگار لایه برداری میکنه.

برای مو هم آب برنج خیلی خوبه بریزید تو اسپری.

البته برای صورتم عالیه خیلی خوبه.

برای ضخیم شدن ابرو و مژه وازلین به نوک بزنید به انگشتاتون خوووب باهم ماساژ بدید داغ که شد بزنید به ابرو و مژه..

اگهپوست کف پاهاتون آسیب دیده هر شب موقع خواب با وازلین یا روغن پا یا کرم جی چرب کنید جوراب مخصوص نداشتید که هیچ پلاستیک وجوراب بپوشید بخوابید روز بعد مث پنبه میشه.

در کل درسته مواد شیمیایی میزدم یه مدت ولی هیچی این گیاهیای خونگی نمیشه بخدا...

خب اینا برای من تاحالا همیشه جواب داده.

شماها بگید ببینم چیکارا میکنید که حال پوستتون و خودتون بهتر میشه؟؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من واقعا هیچ اعتقادی به ماسکای خونگی ندارم و اصلا انجام نمیدم

فقط محصولات ازمایش شده مطمئن

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واقعا هیچ اعتقادی به ماسکای خونگی ندارم و اصلا انجام نمیدمفقط محصولات ازمایش شده مطمئن

یه تایپک دارم چند وقت پیش زدم ببینیش خوبه رفتم زیر نظر متخصص کلی وسیله هم گرفتم ولی هیچی که هیچی..

در کل مث اینکه طبع بدن من با جیزای شیمیایی سازگار نیست حتی لوازم ارایشم گیاهی بهم میسازه بیشتر

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

گلاب میزنی به پوستت تیره نشده؟

نه اصلا مگه تیره میکنه؟

اتفاقا یه ماسک حاملگی داشتم اونو خیلی کمرنگ کرد

میسلار واتر و تونر لافارر

ژل شستشوی هیدرودرم مدل پوست چرب

آبرسان درمالیفت

اسکراب سنت ایوز،ماسک ذغال وارمی هم خوبه ولی به پای سنت ایوز نمی رسه

ماسک لب لانیژ

برای دستام آبرسان سوپکس

و برای پاهام کرم پا لدورا عالیه،با این که بقیه ی محصولاتش رو نمی پسندم

برای موهام چون شوره دارم شامپو سلنیوم سولفاید 1 درصد در کنار شامپوی اصلی

ماسک مو شون

سرم مو آلبورا بعد از حمام

رژیم غذایی مناسب

ورزش

ژل شستشوی بانوان لافارر هم گاهی برای اجتناب از عفونت و بوی بد

بعد از اصلاح ژل ضد التهاب

بعد از حمام لوسیون

دیگه همین

I will always love you❤️💖💗

میسلار واتر و تونر لافاررژل شستشوی هیدرودرم مدل پوست چربآبرسان درمالیفتاسکراب سنت ایوز،ماسک ذغال وار ...

اوووووه بانو چه کردی شما🫠

منو مواد شیمیایی برنمیداره انگار...بیشتر بهم میریزه پوست و بدنم...

هرچی که تا الان خریدم همه رفته زباله

من یمدت گلاب میزدم تاثیری نداشت برای من😕

باید مداوم بزنی توی اسپری بذاری یخچال خنک باشه حتما.

من هربار در یخچال رو باز کنم میزنم!

میسلار واتر و تونر لافاررژل شستشوی هیدرودرم مدل پوست چربآبرسان درمالیفتاسکراب سنت ایوز،ماسک ذغال وار ...

کرم پا لدوراوهرشب میزنی؟آخه این محصولاتومداوم استفاده نکنیم دست وپامون به حالت اول برمیگرده

کرم پا لدوراوهرشب میزنی؟آخه این محصولاتومداوم استفاده نکنیم دست وپامون به حالت اول برمیگرده

الان نه متاسفانه، یه مدته نتونستم

درسته برمیگرده به حالت اول، ولی تو تایم استفاده فوق العاده بود

I will always love you❤️💖💗

نه اصلا مگه تیره میکنه؟اتفاقا یه ماسک حاملگی داشتم اونو خیلی کمرنگ کرد

یکی میگه تیره میکنه یکی میگه نمیکنه

میگم برای لک صورت هم خوبه؟

منم کم و مک داره صورتم و اینکه خیلی دهیدراته شده پوستم

کاربر سال ۹۶
یکی میگه تیره میکنه یکی میگه نمیکنهمیگم برای لک صورت هم خوبه؟منم کم و مک داره صورتم و اینکه خیلی دهی ...

من خدایی خیلی راضی بودم و هستم لک هامو کمرنگ کرده روشن کرده.

راستی ماسک خیار و ماستم امتحان کن!ماست کم چرب

یا آب خیار و گلاب.

اینام خنکه

اهافک کنم من ازیخچال درش آورده بودم رومیزم بود..

خیلی بزنا...

بعدم دور لوازم ارایش رو خط بکش.

من فقط هر زمان تابستون برم بیرون ضد افتاب بی رنگ فقط میزنم.

بقیه چیزا رو بزنم میشم مث نون بربری