2777
2789
عنوان

سلامم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 30 پست
ایول بهتمنم نماز نخوندم😴😐

قبول باشه عزیزث

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدید فک کن الان نوشته بود سوسک میقولی؟ پست شما را پاسخ داده است فدای تو

شخصیتمم همینقدر سم و اسید هست🤣😁😁

❤❤

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

دو ساعته دارم آرایش میکنم میرقصمالان دارم فک میکنم این چه کار بیهوده ای بود انجام دادم🗿🤌🏻

خوب کاری کردیی

ایول بهت

چیه همش افسردگی و غصه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بازی؟😐😂

😂😂بله بازی

قبل امتحان واقعا لذت بخشههه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

خونه مامان بزرگمم مریضم و دارم میمیرم

الهی

انشاالله زود خوب بشی🥺❤

شخصیتت که معلوم ناز و گوگولی و بانمکه فک کنم خودتم حیلی بانمک باشی

قربونت برمم🥰❤

اره😅😁

😂😂💔نه آخه من که تو خونمم بیرون نمیرمالان کی میخواد اینارو پاک کنه🗿🫠هعی

وقتشه بری بیرون با این میکاپ😅😂

هعیی آره😂🤌🏻💔

بنظرت برا اینکه زیاد ارایش نکنیم ولی خوشگل شیم کدوم لوارم ارایشی بیشترین تاثیر رو داره🤣😂

بنظرت برا اینکه زیاد ارایش نکنیم ولی خوشگل شیم کدوم لوارم ارایشی بیشترین تاثیر رو داره🤣😂

بنظر خودم

خط چشم و ریمل

رژ

حالا یه سایه ملایمم بزنی خیلی ناناز میشه😂🤌🏻

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

الهیانشاالله زود خوب بشی🥺❤

مرسی عزیزم 🩷

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )