2777
2789
عنوان

سلامم

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 30 پست
ایول بهتمنم نماز نخوندم😴😐

قبول باشه عزیزث

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدید فک کن الان نوشته بود سوسک میقولی؟ پست شما را پاسخ داده است فدای تو

شخصیتمم همینقدر سم و اسید هست🤣😁😁

❤❤

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

دو ساعته دارم آرایش میکنم میرقصمالان دارم فک میکنم این چه کار بیهوده ای بود انجام دادم🗿🤌🏻

خوب کاری کردیی

ایول بهت

چیه همش افسردگی و غصه

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

بازی؟😐😂

😂😂بله بازی

قبل امتحان واقعا لذت بخشههه

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

خونه مامان بزرگمم مریضم و دارم میمیرم

الهی

انشاالله زود خوب بشی🥺❤

شخصیتت که معلوم ناز و گوگولی و بانمکه فک کنم خودتم حیلی بانمک باشی

قربونت برمم🥰❤

اره😅😁

😂😂💔نه آخه من که تو خونمم بیرون نمیرمالان کی میخواد اینارو پاک کنه🗿🫠هعی

وقتشه بری بیرون با این میکاپ😅😂

هعیی آره😂🤌🏻💔

بنظرت برا اینکه زیاد ارایش نکنیم ولی خوشگل شیم کدوم لوارم ارایشی بیشترین تاثیر رو داره🤣😂

بنظرت برا اینکه زیاد ارایش نکنیم ولی خوشگل شیم کدوم لوارم ارایشی بیشترین تاثیر رو داره🤣😂

بنظر خودم

خط چشم و ریمل

رژ

حالا یه سایه ملایمم بزنی خیلی ناناز میشه😂🤌🏻

روز های جالبی نیست اما صبر میکنیم.....؛

الهیانشاالله زود خوب بشی🥺❤

مرسی عزیزم 🩷

به نام خداوند رنگین کمان🖤💔 زن ستیزی ؟طرفدار کودک همسری هستی ؟ مذهبی افراطی هستی ؟افکار پارینه سنگی داری ؟ بهتره با من بحث نکنی(از من گفتن بود )