2777
2789
عنوان

سر زده خونه کسی نرین این یعنی

8881 بازدید | 186 پست

ساعت ده نیم شب آشنا زنگ زده که اره ما اومدیم دکتر مسیر تا خونمون دوره شب میخایین بیایم اونجا بمونیم خب عزیز من عصر زنگ میزدی اطلاع میدادی من بتونم شام درست کنم بتونم درست ازت پذیرایی کنم کل وقتی که اومدن من داشتم به خونه بهم ریختم فکر میکردم هول شدم نفهمیدم الان چیکار کنم چایی بیارم میوه نیست خوراکی برا پذیرایی نیست هیچی نیست من بودم و یه چایی و دوتا بچه که فردا باید بره مدرسه

تا رسیدن گفتن گشنمونه هول هولی غذا سفارش دادم اومد گفتم کاش میگفتین میتوانستم محترمانه ازتون پذیرایی کنم خندیدن گفتن نگفتم که تو زحمت نیوفتی

نخیر شما با این کار منو خجالت دادین

واقعا دلم نمیخاد خونمو اینجوری ببینید

دلم نمیخاد بدون برنامه ریزی باشم هول بشم

از من یه شما نصیحت بیخیر جایی نرسید مهمون ناخوانده مال زمان قدیم بود که مردم دلشون پاک و کم توقع بودن ن الان

همینو بهشون بگو

خواهشاً تاپیک های قدیمیمو لایک نکنید یاد آور روزهای بد هست برام.اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار همیشه نیست که

هر جای دنیا ممکنه پیش بیاد

یک بار رو مدل همیشگی جلوه ندید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه بیشعورن

تو این وضعیت حتی از قبل هم خبر بدن،نباید خودشونو بندازن جایی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

نباید غذا سفارش میدادی

مهمون ناخونده غذاش نون و ماسته خدایی

من بجات اعصابم خورد شد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نباید غذا سفارش میدادی مهمون ناخونده غذاش نون و ماسته خدایی من بجات اعصابم خورد شد

ماست مگه ارزونه😬🥺

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

مادر بزرگم با عموم همیشه سرزده میان خونمون یه بار ساعت ۸ شب اومدن ماهم از ناهار دلمه داشتیم مامانم میخواست برنج خیس کنه برا اینا اجازه ندادم گفتم چه وضعشه هردفعه سرزده میان بلکه اصلا ما مرغ نداریم برنج نداریم هرچی مامیخوریم بزار جلوشون اجازه ندادم عذا درست کنه بعدشم غذای خوب ندی ناراحت میشن بدرک که ناراحتن

اسی حالا من نصیحتت کنم؟ برای مهمون سرزده تدارک نبین

نیمرو میزدی براشون

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چقدر هزینه شد کاشک املت میزدی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖