دخمل_مامان،بابا مدیر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 عنوان جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎 | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 88 پست چرا بیدارید؟.اینجانب در حالِ خوندنِ مصاحبه آزمون استخدامی فردا هستم.🥲مردم دارن ، دور چندم میخونن ، بنده گزینشی میرم جلو 😂 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام 1404/10/08 | 01:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 امتحان شیمی 🥲 کاش شیمی داشتم🥲 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
vhjtr468 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5133 من از استرس یمارایی کردم.رفتم بازی 🚜 نکاه کردمبعد هر کاری کردم نشد در طول چند روز بخونم.تو سیدی می ... کدوم بازیه تراکتور و؟ خجالت زدم کردی🤭من همیشه واست دعا میکنم عزیزم ☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️
vhjtr468 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5133 فدات خدانکنه ☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 امتحان شیمی 🥲 صلوات فرستادم به حقِ ام البنین شیمی و تمام امتحانت ترمت نمرات عالی بگیری انگشت به دهان بمونی از حجم معجزه با اشک شوق 😘 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
fiftyfiftygirl عضویت: 1402/08/04 تعداد پست: 6895 چرا گلم چه بیماری ای منم کلی درس دارم برای کنکور ولی تمرکزم صفره 🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️
anti_human عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 341 صلوات فرستادم به حقِ ام البنین شیمی و تمام امتحانت ترمت نمرات عالی بگیری انگشت به دهان بمونی از حجم ... مرسییی شما هم همینطوررر
anti_human عضویت: 1404/08/12 تعداد پست: 341 کاش شیمی داشتم🥲 البته همچین هم راحت نیست منم سرما خورده بودم هیجی نتونستم بخونم
آذر_57 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 82377 پسرم دیر از سرکار میاد تا اون بیاد و شام و میوه و...باعث میشه دیر بخوابم چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 کدوم بازیه تراکتور و؟ خجالت زدم کردی🤭من همیشه واست دعا میکنم عزیزم وای 😍❤️نی نی سایت همینش خوبه آدم بدون ریا برا بقیه دعا میکنه.بدون چشم داشت...خیلی خوشحالم کردی....همین دعا هم قبول میشه.چه خجالتی گلم ، شما فرزند زهرایی😍همینجوری سید نشدی حتما دنیای قبلی لیاقتش رو داشتی نمود سوره کوثری...خودت ی معجزه ای 🥹🥹🥹🥹 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 عزیزم من برات توحید میخونم خدا مسیرت را روشن کنه. منم صلوات فرستادم ❤️😍 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 چرا گلم چه بیماری ای منم کلی درس دارم برای کنکور ولی تمرکزم صفره استرس فوق العاده شدید که تپش قلبم فجیع بالا پایین میشد.بعد کلا فراموشی یهو میگفتم اینجا چیکار میکنم...بعد هم از کارم فرار کردم...افسردگی و نشخوار فکری گه شد وسواس فکری.... میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 منتظرم که پرواز کسی بشینه همین ک برسه هتل میخوابم این وسط برا منم دعا کنی ثواب داره😅 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام