2777
2789
عنوان

جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست
من از استرس یمارایی کردم.رفتم بازی 🚜 نکاه کردمبعد هر کاری کردم نشد در طول چند روز بخونم.تو سیدی می ...

کدوم بازیه تراکتور و؟

خجالت زدم کردی🤭من همیشه واست دعا میکنم عزیزم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امتحان شیمی 🥲

صلوات فرستادم به حقِ ام البنین شیمی و تمام امتحانت ترمت نمرات عالی بگیری

انگشت به دهان بمونی از حجم معجزه با اشک شوق 😘

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

پسرم دیر از سرکار میاد تا اون بیاد و شام و میوه و...باعث میشه دیر بخوابم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کدوم بازیه تراکتور و؟ خجالت زدم کردی🤭من همیشه واست دعا میکنم عزیزم

وای 😍❤️

نی نی سایت همینش خوبه

آدم بدون ریا برا بقیه دعا میکنه.

بدون چشم داشت...خیلی خوشحالم کردی....

همین دعا هم قبول میشه.

چه خجالتی گلم ، شما فرزند زهرایی😍همینجوری سید نشدی حتما دنیای قبلی لیاقتش رو داشتی

نمود سوره کوثری...خودت ی معجزه ای 🥹🥹🥹🥹

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

عزیزم من برات توحید میخونم خدا مسیرت را روشن کنه.

منم صلوات فرستادم ❤️😍

چرا گلم چه بیماری ای منم کلی درس دارم برای کنکور ولی تمرکزم صفره

استرس فوق العاده شدید که تپش قلبم فجیع بالا پایین میشد.

بعد کلا فراموشی یهو میگفتم اینجا چیکار میکنم...

بعد هم از کارم فرار کردم...افسردگی و نشخوار فکری گه شد وسواس فکری....

منتظرم که پرواز کسی بشینه همین ک برسه هتل میخوابم

این وسط برا منم دعا کنی ثواب داره😅