2777
2789
عنوان

جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست
وای 😍❤️نی نی سایت همینش خوبه آدم بدون ریا برا بقیه دعا میکنه.بدون چشم داشت...خیلی خوشحالم کردی....ه ...

اره همین طوره

عزیزم شما لطف داری😍❤ولی اینجوری که شما میگین بهش اعتقاد ندارم. مگه میشه از هزار و چندین سال پیش فرزند کسی موند؟ جدا از اینکه نمیدونم شجره نامه داریم یانه تاحالا از کسی نپرسیدم واسه همین شک دارم این لقب واقعی باشه یا نه

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برات دعا میکنم انشاا.. خوب بدی دختر قشنگ

فدااااات ، الهی دلت شاد و با تندرستی

عزیزانت سلامت و لبشون خندون😍

من فاقد هر گونه سهمیه هستم...حتی سهمیه تاهل و بومی هم ندارم

آزمون های قبلی استانی بود...آنقدر پارتی بازی شد با نمره بالا قبول نشدم.

این آزمون کشوری بود کتبی قبول شدم فردا مصاحبه هست.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

استرس فوق العاده شدید که تپش قلبم فجیع بالا پایین میشد.بعد کلا فراموشی یهو میگفتم اینجا چیکار میکنم. ...

پرستارید ایا

منم خیلی ار این استرس هام کشیدم سر کنکور قبلیم از شدت استرس غش کردم

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

پسرم دیر از سرکار میاد تا اون بیاد و شام و میوه و...باعث میشه دیر بخوابم

با دلِ مادرانه ات برام دعا کن لطفا

نمره کامل بگیرم..🤲🏻

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

فدااااات ، الهی دلت شاد و با تندرستی عزیزانت سلامت و لبشون خندون😍من فاقد هر گونه سهمیه هستم...حتی س ...

پارتی ما خداست عزیزم

با توکل به خودش انشاا.. هرچی صلاحته

حالام برو بخواب فردا سرحال باشی

پرستارید ایامنم خیلی ار این استرس هام کشیدم سر کنکور قبلیم از شدت استرس غش کردم

بله گلم

پرستارم

الانم صرفا بخاطر شرایط مالی میخوام استخدام شم.

چون پدر ندارم..مامانم دست تنهاست

بله گلم پرستارمالانم صرفا بخاطر شرایط مالی میخوام استخدام شم.چون پدر ندارم..مامانم دست تنهاست

عزیزدلم انشالله موفق باشی گل به هرچی میخوای برسی

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

اره همین طورهعزیزم شما لطف داری😍❤ولی اینجوری که شما میگین بهش اعتقاد ندارم. مگه میشه از هزار و چندی ...

عزیززززم

تو دلت پاکه❤️❤️❤️❤️❤️

پارتی ما خداست عزیزمبا توکل به خودش انشاا.. هرچی صلاحتهحالام برو بخواب فردا سرحال باشی

دقیقا من فقط خدا رو دارم.

عزیززززمتو دلت پاکه❤️❤️❤️❤️❤️

😘❤🫂

جالبه همه اینجا میگن دلت پاکه ولی از نگاه خودم گناهکارترینم😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

پارتی ما خداست عزیزمبا توکل به خودش انشاا.. هرچی صلاحتهحالام برو بخواب فردا سرحال باشی

من با گریه از سرکارم اومدم بیرون....با ملی تشویقی درج در پرونده...

موقع اومدن با بغض گفتم ، من ایمان دارم لا حول و لا قوة الان بالله

جالبه این بیمارستان کتبی قبول شدم درست چسبیده به همون بیمارستان 😍

البته من همه رو بخدا بخشیدم..همشون رو