2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا کرج ساکن باشه❓️

161 بازدید | 16 پست

محلههای کرج نو و حسن آباد و حیدرآباد چطورن؟

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهرانم ولی کرج فقط مهرشهرش خوبه از بقیه جاهاش خوشم نمیاد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ماهدشت چطوره

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

تو کرج با ۱۲۰۰ ۱۳۰۰ میشه خونه خرید؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

حسن آباد اگر منظورت شهرک اداری فرهنگیان هست جای خوبیه

اما خود حسن آباد که سمت کوه حساب میشه خونه ها نه سند دارن نه مناسبن

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
حسن آباد اگر منظورت شهرک اداری فرهنگیان هست جای خوبیه اما خود حسن آباد که سمت کوه حساب میشه خونه ها ...

ننه منظورم خود حسن آباد که منم خونههاشو نگاه میکنم خیلی ارزونن به خصوص برای اجاره با متراژ نسبتاً بالاتر و قیمت پایین گفتم احتمالاً یه چیزی هستش که این انقدر ارزونه اما خوب جاهای دیگهای هم هست این شکلی مثل حیدرآباد و

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

جز محله های پایین هست

محلش خیلی بد؟ چون خونههاش نسبتاً ارزونن به خصوص برای اجاره و رهن

حسن آباد بهشته در قبال این دو جا

میشه بگی از چه نظر؟

و اینکه فاصلهاش با جاهایی مثل چهارراه طالقانی یا گوهردشت چقدره میدونی؟

حیدر آباد فامیل داریم خیلی معمولیه

یعنی برای زندگی یه نفر خوبه یا بده؟ محلش

2790
2778
2791
2779
2792