2777
2789
عنوان

جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست
ممنون گلم 💕

خواهر تا صبح مریض بودم....آلرژی دادم....خیلی شدید...

بعد ی چن ساعت خوابیدم...الانم بیدار شدم انقدر خسته هستم.

در حد بیهوشی 😭

کل بدنم و صورتم کهیر زده بود....

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر تا صبح مریض بودم....آلرژی دادم....خیلی شدید...بعد ی چن ساعت خوابیدم...الانم بیدار شدم انقدر خس ...

عزیزم آلرژی به چی دارین ، دکتر رفتین

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
عزیزم آلرژی به چی دارین ، دکتر رفتین

یهو شد کلا !

نارنگی خورده بودم همین با ی نصفه پرتقال

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

قبلش چی خوب فکر کن دارویی چیزی استفاده نکردی

نه فدات

قبلش داشتم درس میخوندم....

اگه قبلا سابقه آلرژی داشتی ، پرتقال هم آلرژی زا هست از استرس هم شاید باشه

بچه بودم آره

تقریبا ۱۰ سال بود اینجور نشده بودم یهو...

برام دعا کن

اگه قبلا سابقه آلرژی داشتی ، پرتقال هم آلرژی زا هست از استرس هم شاید باشه

من قبلا مریض میشدم....همش پرتقال میخوردم.

مثلا سرماخوردگی حدودا ۲ هفته فقط پرتقال و آب پرتقال

یا معده درد بگیرم و....فقط پرتقال

نمیدونم اینم شانس من بود.

بچه بودم آره تقریبا ۱۰ سال بود اینجور نشده بودم یهو...برام دعا کن

همونه پس استرس هم داری عزیزم

ان شاءالله که موفق میشی و همونی که میخوای میشه

۵تا سوره نصر میخونم عزیزم به نیتت

من قبلا مریض میشدم....همش پرتقال میخوردم.مثلا سرماخوردگی حدودا ۲ هفته فقط پرتقال و آب پرتقال یا معده ...

به نظرم که استرس باعثش شده حالا زمینه آلرژی هم که داشتی از قبل

همونه پس استرس هم داری عزیزم ان شاءالله که موفق میشی و همونی که میخوای میشه ۵تا سوره نصر میخونم عزیز ...

مرسی

حاجت روا باشید❤️

به نظرم که استرس باعثش شده حالا زمینه آلرژی هم که داشتی از قبل

موافقم

نمیدونم چون کلاس وکانال هست...تو گوشی میخوندم.زدم شارژ...اون وسط یکم میوه خوردم...اونمنارنگی و پرتقا ...

وااای خیلی بده

دکتر رفتی؟

نترس ایشالا کارت راه میوفته

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️