2777
2789
عنوان

جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 88 پست
دقیقاهزارتا سر و صدا میاد انگار داره اورانیوم غنی میکنه🫠😂محتاج به دعاییم چشمشما هم منو دعا کن گلم ...

صلوات فرستادم ....الهی به حقِ این لحظه شب هر چی حاجت داری براورده بشه، دلت شاد کنار عزیزانت 😍

تو کامنت نوشتم...آنقدر اذیتم کردن و تحت فشار بودم..مریض شدم.

الانم که فردا مصاحبه هست چیزی نخوندم...دعا کن

لطفا ❤️

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

وااوهمیشه لاو بترکونید.منم الان ز استرس حاضرم شوهر کنم...😁اگه شد برام دعا کن ، انقدر استرس دارم.

آی جوووووونم...ایشالا سال جدید با نامزد گلت باشی.....

خیلی خوبه، الانم دل تنگم....خخخخ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای کاش من روزا نخوابم..تا شبا زود خوابم ببره...ایششش

دقیقا

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

صلوات فرستادم ....الهی به حقِ این لحظه شب هر چی حاجت داری براورده بشه، دلت شاد کنار عزیزانت 😍تو کام ...

قربون دل مهروبنت عزیزم

چشم حتما دعا میکنم امیدوارم قابل باشه

موفق باشید فردا❤️❤️😍

آی جوووووونم...ایشالا سال جدید با نامزد گلت باشی.....خیلی خوبه، الانم دل تنگم....خخخخ

فدات عزیزم❤️😍

برا اینکه فردا تو مصاحبه معجزه وار نمره کامل بگیرم لطفا دعا کن 😘❤️😍

عشقتون پایدار...

الهی به زودی خونه خودت از دست نی نی بی خواب بشی👶🏻

قربون دل مهروبنت عزیزمچشم حتما دعا میکنم امیدوارم قابل باشهموفق باشید فردا❤️❤️😍

فدات ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

مرسی عزیزم

فدات عزیزم❤️😍برا اینکه فردا تو مصاحبه معجزه وار نمره کامل بگیرم لطفا دعا کن 😘❤️😍عشقتون پایدار...ا ...

ان شاالله.......موفق باشی گلم...

مرسی عزیزم.....وای نه..هنوز خودم نی نی ام..خخخخخ

سلام عزیزم خوبی؟ منده اویاخام🫠

وای خواهری

امروز دروغ چرا ، دسته جمعی بدون اسم دعاکردم.....ولی بقیه موارد اسمت رو میگم.

چه خوبی خواهر❤️

نوشتم بخون، دعا کن

معجزه بشه برام 😍

ان شاالله.......موفق باشی گلم...مرسی عزیزم.....وای نه..هنوز خودم نی نی ام..خخخخخ

😂😂😂😂😂

هر چی لحظات عاشقانه هست و کلی پول و ارامش برا شما دوتا ❤️❤️❤️

وای خواهری امروز دروغ چرا ، دسته جمعی بدون اسم دعاکردم.....ولی بقیه موارد اسمت رو میگم.چه خوبی خواهر ...

واای چقد خوب😍

مرسی عزیزم

ان شاالله هرچی میخوای همون بشه و همیشه موفق باشی❤🤗

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

سلام عزیزم خوبی؟ منده اویاخام🫠

من از استرس یمارایی کردم.

رفتم بازی 🚜 نکاه کردم

بعد هر کاری کردم نشد در طول چند روز بخونم.

تو سیدی

میشه برام توسل کنی 😁😘😍

واای چقد خوب😍مرسی عزیزمان شاالله هرچی میخوای همون بشه و همیشه موفق باشی❤🤗

فدات