دخمل_مامان،بابا مدیر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 عنوان جغدهای محترم تشریف بیارید 🦉😎 | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 88 پست چرا بیدارید؟.اینجانب در حالِ خوندنِ مصاحبه آزمون استخدامی فردا هستم.🥲مردم دارن ، دور چندم میخونن ، بنده گزینشی میرم جلو 😂 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام 1404/10/08 | 01:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 دقیقاهزارتا سر و صدا میاد انگار داره اورانیوم غنی میکنه🫠😂محتاج به دعاییم چشمشما هم منو دعا کن گلم ... صلوات فرستادم ....الهی به حقِ این لحظه شب هر چی حاجت داری براورده بشه، دلت شاد کنار عزیزانت 😍تو کامنت نوشتم...آنقدر اذیتم کردن و تحت فشار بودم..مریض شدم.الانم که فردا مصاحبه هست چیزی نخوندم...دعا کن لطفا ❤️ میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 2640 وااوهمیشه لاو بترکونید.منم الان ز استرس حاضرم شوهر کنم...😁اگه شد برام دعا کن ، انقدر استرس دارم. آی جوووووونم...ایشالا سال جدید با نامزد گلت باشی.....خیلی خوبه، الانم دل تنگم....خخخخ
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 وای کاش من روزا نخوابم..تا شبا زود خوابم ببره...ایششش دقیقا میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
ykyk عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 6097 صلوات فرستادم ....الهی به حقِ این لحظه شب هر چی حاجت داری براورده بشه، دلت شاد کنار عزیزانت 😍تو کام ... قربون دل مهروبنت عزیزمچشم حتما دعا میکنم امیدوارم قابل باشهموفق باشید فردا❤️❤️😍
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 آی جوووووونم...ایشالا سال جدید با نامزد گلت باشی.....خیلی خوبه، الانم دل تنگم....خخخخ فدات عزیزم❤️😍برا اینکه فردا تو مصاحبه معجزه وار نمره کامل بگیرم لطفا دعا کن 😘❤️😍عشقتون پایدار...الهی به زودی خونه خودت از دست نی نی بی خواب بشی👶🏻 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
vhjtr468 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5133 سلام عزیزم خوبی؟ منده اویاخام🫠 ☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 قربون دل مهروبنت عزیزمچشم حتما دعا میکنم امیدوارم قابل باشهموفق باشید فردا❤️❤️😍 فدات ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ مرسی عزیزم میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 2640 فدات عزیزم❤️😍برا اینکه فردا تو مصاحبه معجزه وار نمره کامل بگیرم لطفا دعا کن 😘❤️😍عشقتون پایدار...ا ... ان شاالله.......موفق باشی گلم...مرسی عزیزم.....وای نه..هنوز خودم نی نی ام..خخخخخ
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 سلام عزیزم خوبی؟ منده اویاخام🫠 وای خواهری امروز دروغ چرا ، دسته جمعی بدون اسم دعاکردم.....ولی بقیه موارد اسمت رو میگم.چه خوبی خواهر❤️نوشتم بخون، دعا کن معجزه بشه برام 😍 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 ان شاالله.......موفق باشی گلم...مرسی عزیزم.....وای نه..هنوز خودم نی نی ام..خخخخخ 😂😂😂😂😂هر چی لحظات عاشقانه هست و کلی پول و ارامش برا شما دوتا ❤️❤️❤️ میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
vhjtr468 عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 5133 وای خواهری امروز دروغ چرا ، دسته جمعی بدون اسم دعاکردم.....ولی بقیه موارد اسمت رو میگم.چه خوبی خواهر ... واای چقد خوب😍مرسی عزیزمان شاالله هرچی میخوای همون بشه و همیشه موفق باشی❤🤗 ☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆ 🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 2640 😂😂😂😂😂هر چی لحظات عاشقانه هست و کلی پول و ارامش برا شما دوتا ❤️❤️❤️ ای جاااان مرسی ار دعای قشنگت...بوسم بهت
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 سلام عزیزم خوبی؟ منده اویاخام🫠 من از استرس یمارایی کردم.رفتم بازی 🚜 نکاه کردمبعد هر کاری کردم نشد در طول چند روز بخونم.تو سیدی میشه برام توسل کنی 😁😘😍 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5546 واای چقد خوب😍مرسی عزیزمان شاالله هرچی میخوای همون بشه و همیشه موفق باشی❤🤗 فدات میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام