2777
2789
عنوان

عکس مو میذارم نظر بدید چطورم

2468 بازدید | 108 پست

صادقانه نظر بدید اصلا دورغ نگین ناراحت نمیشم پس صادقانه و رک و راست نظر تونو بگین ممنونم🙏🙏

الان عکس مو آپلود میکنم صبور باشین

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بیست
12
66%
پانزده
0
0%
ده
2
11%
پنج
4
22%
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

لطفا صبوری کنید تا آپلود بشه

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

فقط گزینه ها😐

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار نانسی جون😄

گذاشتم لطفا صبور باشین تا آپلود بشه

بزار

گذاشتم لطفا صبور باشید تا آپلود بشه

بزار نانسی جون😄

باشه عزیزم من که گذاشتم حالا دست سایت هست که آپلودش کنه

لایک لطفا

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

از صد شاید صد دادیم چرا گزینه هات اینطوریه

چون تو خونه مون کلا اعتماد به نفس مو خرد کردن مردمم یه جور دیگه نگاهم میکنن