2821
2789
عنوان

طول سرویکس

178 بازدید | 17 پست

من سونو ان تی که دادم طول سرویکسم ۳۵بود که دکترم گفت خوبه

بعد از سونو انومالی دکتر امروز جوابشو دید گفت رسیده به ۳۱ یکم کم شده باید واژینال انجام بدی دو هفته دیگه ببینم اگه بیاد پایین سرکلاژ کنم ، بهم شیافم داد

من اصلا زیاد کار نمیکنم تو خونه حتی بیرونم زیاد نمیرم ، یکم نگران شدم ، به نظرتون خوب میشه؟کسی با طول ۳۱ سرکلاژ شده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تو ان تی ۴۴ بود، آنومالی ۳۴، دکترم گفت طبیعیه. الان دارم میرم تو ۳۲ هفته

خیلی خوبه طول سرویکست ، برامن تو ۱۸ هفته شد ۳۱ ، خیلی نگرانم

دکتر گفت ۲هفته دبگه واژینال انجام بدم ببینم چی میشه🫠

سلام خوبه سرکلاژ نیاز نداریزیر ۲۵ سرکلاژ میکنن

دکتر م گفت اگه از ۳۱ بیاد پایین تر دوهفته دیگه باید سرکلاژت کنم

یعنی نمیاد پایین؟ با شیاف و استراحت خوب میشه؟

خیلی خوبه طول سرویکست ، برامن تو ۱۸ هفته شد ۳۱ ، خیلی نگرانم دکتر گفت ۲هفته دبگه واژینال انجام بدم ب ...

نگران نباش زیر ۲۴، ۲۵ رو میگن کوتاه، استراحتت رو بیشتر کن خیلی برپا نایست. رعایت کن انشاا... که به سرکلاژ نیاز پیدا نمیشه

من ۳۲ بودم

سرکار میرفتم استراحت هم فقط در منزل داشتم ولی مراعات میکردم همون زمانی که خونه بودم

زیاد راه نرو سنگینی اصلا بلند نکن پله بالا پایین نکن خم و راست نشو

توالت فرنگی استفاده کن

راستی به زیاد بخور خیلی خوبه

الحمدلله رب العالمین ...

من با علم بهت میگم زیر ۲۰ خطرناکه و حتما سرکلاژ میکنن

از ۲۰ تا ۲۵ باشه هم باید مراعات کنی و هم سرکلاژ .ولی عدد شما خیلی خوبه خداروشکر شیاف هم میذاری مراعات کن که هیچی نشه که من مطمئنم نمیشه

الحمدلله رب العالمین ...