2821
2789
عنوان

چرا دنیا

225 بازدید | 54 پست

یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده چه انقدر دنیا بو و مزخرفه ؟ چرا انقدر سختی توش هست ؟ چرا ما آدما نمیتونیم خوشحال و شاد باشیم ؟ چرا همش باید عذاب بکشیم ؟ مثلا اگه شاد باشیم آسمون به زمین میاد ؟

حتما همینطوره

من رد دادم

کاش میتونستم خودم خلاص کنم

بگو چه شد که من تو را اینقدر دوستت دارم؟! بگو محبت ما ریشه در ازل دارد.به یاد برادر مظلومم که دلم رو تا ابد سوخت و در نهایت دردمندی پرواز کرد.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم من که از دنیا خیلی راضیم خیلی خوبه

ا اینکه وضع مالیم معمولی

جای معمولی زندگی میکنم

با قد و چهره ی معمولی

اما دنیا برام خیلی قشنگه

اگه دنیای من قشنگ نباشه یعنی خودم نخواستم وگرنه میشه شاد بود

این دنیا دنیای امتحانه . حتی برای اونی که ثروتمنده و بی درد

نمیگم ثروتمندش سختی نداره . میگم چرا تمومی نداره ؟ من خیلی وقته که ناامیدم ازین دنیا چرا این دنیا تموم نمیشه ؟ حداقل برای منی که میخوام

نمیدونم من که از دنیا خیلی راضیم خیلی خوبه ا اینکه وضع مالیم معمولی جای معمولی زندگی میکنم با قد و چ ...

خوش بحالت ان شاءالله شادیت همیشگی باشه . ولی برای بعضی آدما نمیشه هر چی زور میزنی نمیشه .

نمیگم ثروتمندش سختی نداره . میگم چرا تمومی نداره ؟ من خیلی وقته که ناامیدم ازین دنیا چرا این دنیا تم ...

از کجا معلوم بعدش پشیمون نشی . فکر کردی اون دنیا بی حساب کتابه . کمتر کسی پیدا می شه اعزاییل ع ببینه و بگه خدا فرصت بهم بده هنوز این دنیا کار نا تموم دارم .

مممنونم خوش قلب🌷به خدا میشه فقط کافیه بخوای خودت بخوای میشه

نمیشه هر کاری میکنم نمیشه . نمیزارن نمیخوان که بشه . خیلی چیزا اطرافمه که حالمو هر روز بدتر میکنه . دلم میخواد بمیرم خیلی زود بمیرم فقط همین

از کجا معلوم بعدش پشیمون نشی . فکر کردی اون دنیا بی حساب کتابه . کمتر کسی پیدا می شه اعزاییل ع ببینه ...

من ندارم . من دیگه کار ناتموم ندارم . خسته ام ناله ام از سر امروز و دیروز نیست خیلی وقته گریه هام تمومی نداره . من که به خواست خودم نیومدم بی انصافیه که اینجوری تو این دنیا نگهم داشتن

نگو عزیزم میخوای بگی مشکلت چیه چرا نمیتونی شاد باشی؟

هزار تا مشکل دارم . از کدومش بگم از جنگ بی پایان پدر و مادرم ؟ از دخالتای مادربزرگ عفریتم که باعث افسردگی مامانمم شد ؟ غصه هر روزه خواهرام که چقدر اذیت میشن ؟ اینکه هیچکس دوستم نداره ؟ .تمام امیدم این بود که ازدواج میکنم و خوشبخت میشم . ولی واقعا آدمی که بی شانسه بی شانسه . نمیگم شوهرم بده ولی اخلاقای بدی داره که تحملش غیر قابل تحمله . منو نمیخواد حسم بهم میگه . من فقط تو خونه خودم یه حمالم .

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز