یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده چه انقدر دنیا بو و مزخرفه ؟ چرا انقدر سختی توش هست ؟ چرا ما آدما نمیتونیم خوشحال و شاد باشیم ؟ چرا همش باید عذاب بکشیم ؟ مثلا اگه شاد باشیم آسمون به زمین میاد ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیگم ثروتمندش سختی نداره . میگم چرا تمومی نداره ؟ من خیلی وقته که ناامیدم ازین دنیا چرا این دنیا تم ...
از کجا معلوم بعدش پشیمون نشی . فکر کردی اون دنیا بی حساب کتابه . کمتر کسی پیدا می شه اعزاییل ع ببینه و بگه خدا فرصت بهم بده هنوز این دنیا کار نا تموم دارم .
از کجا معلوم بعدش پشیمون نشی . فکر کردی اون دنیا بی حساب کتابه . کمتر کسی پیدا می شه اعزاییل ع ببینه ...
من ندارم . من دیگه کار ناتموم ندارم . خسته ام ناله ام از سر امروز و دیروز نیست خیلی وقته گریه هام تمومی نداره . من که به خواست خودم نیومدم بی انصافیه که اینجوری تو این دنیا نگهم داشتن
هزار تا مشکل دارم . از کدومش بگم از جنگ بی پایان پدر و مادرم ؟ از دخالتای مادربزرگ عفریتم که باعث افسردگی مامانمم شد ؟ غصه هر روزه خواهرام که چقدر اذیت میشن ؟ اینکه هیچکس دوستم نداره ؟ .تمام امیدم این بود که ازدواج میکنم و خوشبخت میشم . ولی واقعا آدمی که بی شانسه بی شانسه . نمیگم شوهرم بده ولی اخلاقای بدی داره که تحملش غیر قابل تحمله . منو نمیخواد حسم بهم میگه . من فقط تو خونه خودم یه حمالم .