2821
2789
عنوان

چرا دنیا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 54 پست
من ندارم . من دیگه کار ناتموم ندارم . خسته ام ناله ام از سر امروز و دیروز نیست خیلی وقته گریه هام تم ...

درسته انتخاب ما نبوده اما این قانونه این دنیاست . آدم می تونه به زندگی خودش خاتمه بده با خودکشی که عاقبت اش جهنمه . یا صبر کنه تا وقت اش برسه . فقط فکر کن ببین چه کسانی که بنده ی خوب خدا بودن چه سختی ها که نکشیدن . فقط می تونم بگم بجنگ ارزششو داره

نگو عزیزم میخوای بگی مشکلت چیه چرا نمیتونی شاد باشی؟

خیلی چیزا هست که بخوام بگم خیلی چیزایی که حتی منو از خدای خودم ناامید کرده . بعضی وقتا با خودم میگم چرا خودکشی حرامه ؟ منی که انقدر تو اذیتم غیر از مرگ راهی ندارم چرا خودکشی حرامه ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسته انتخاب ما نبوده اما این قانونه این دنیاست . آدم می تونه به زندگی خودش خاتمه بده با خودکشی که ع ...

ولش کن حرفات بیشتر ناامیدم میکنه . من اونقدر خسته هستم که حوصله هیچکاری دیگه ندارم . ولش کن

ممنونم وقت گذاشتی و جواب دادی

هزار تا مشکل دارم . از کدومش بگم از جنگ بی پایان پدر و مادرم ؟ از دخالتای مادربزرگ عفریتم که باعث اف ...

عزیزم میفهمتت واقعا چیزایی که گفتی همه و همه دردناکه

اما به خدا کسایی هست که مشکلات بزرگ تری از تو دارن

چرا میگی کسی دوست نداره ؟

خدا دوستت داره هر جقدر تو فک کنی نداره اما دوستت داره

عزیزم به خدا من یه فامیل ادم حسابی ندیدم دور و اطراف خودم

پدرو ماد منم خیلی سختی کشیدن خیلی از طرف پدر بزرگ مادر بزرگم اذیت شدن همه مشکل دارن همه

اما با دیدی که تو نگاه میکنی هیچ چیزی راه حل نداره

تو مشخصه خیلی خوش قلبی اما ناجی همه نیستی تو نمیتونی همه اعضای خانواده ات و خوش حال کنی

این بار بزرگ و رو دوش خودت نزار

خیلی چیزا هست که بخوام بگم خیلی چیزایی که حتی منو از خدای خودم ناامید کرده . بعضی وقتا با خودم میگم ...

عزیره دلم ترو خدا اینجوری نگو

اخه حیف نیست این دنیا آدمی هوش قلبی مثل تو رو از دست بده

خدا هر روز صبح تو رو از خواب بیدار میکنه سالم سلامتی جون دلش میخواد تو تو این دنیا باشی

دیگه اینو نگو عزیزم

میفهمم من نمیتونم همه ی مشکلات تورو درک کنم

اما میدونم دنیا به آدم های خوش قلبی و مهربونی مثل تو نیاز داره

هزار تا مشکل دارم . از کدومش بگم از جنگ بی پایان پدر و مادرم ؟ از دخالتای مادربزرگ عفریتم که باعث اف ...

نگو تو مقام زن داری حمال یعنی چی اخه عزیزم

مقام تو کم نیست اگه زن نباشه این جهان بی معنیه

به حستم اعتماد نکن اگه دوست نداشته باشه خب میگه

آدم وقتی حالش بده فکر میکنی اطرافیانش بی تفاوت و دوسش ندارن برا همین خیلی دلخور میشه .

اما ایشالله که اینطو نیست

عزیره دلم ترو خدا اینجوری نگو اخه حیف نیست این دنیا آدمی هوش قلبی مثل تو رو از دست بدهخدا هر روز صبح ...

مشکل منم ،من دیگه نمیتونم تحمل کنم . خواهش میکنم از ته قلبت برام دعا کن مشکلاتم حل شه من که هر چی دعا میکنم نمیشه . شاید خدا صدای تو رو شنید. بخدا بریدم از همه چی بریدم خیلی خستم سالهای ساله که دارم عذاب میکشم . دعام کن خواهش میکنم

عزیز نمیتونی تراپی بری پیش روانشناس ؟بیشتره ما به تراپی نیاز داریم خیلی کمک کننده اس چه میدونم زیارت ...

میگم که از همه چی ناامیدم . نه زیارت دلم میخواد برم نه پیش روانشناس نه دلم میخواد دعا کنم دیگه خسته ام خسته خیلی ناامیدم

مشکل منم ،من دیگه نمیتونم تحمل کنم . خواهش میکنم از ته قلبت برام دعا کن مشکلاتم حل شه من که هر چی دع ...

عزیزم نگو به خدا حال منم از حالت بده با اینکه نمیشناسمت

چشم رو چشم دعا میکنم

اخه جرا باید مشکل تو باشی به خدا

کسایی هست که نه خونه دارن نه خانواده

مریضی بی علاج دارن

بچه ی مریض دارن

ولی دیدم بازم امیدوارن

میفهمم حال بدت و اما این حرف ها هیجیو درست نمیکنه

این که خودت و مشکل ببینی

میگم که از همه چی ناامیدم . نه زیارت دلم میخواد برم نه پیش روانشناس نه دلم میخواد دعا کنم دیگه خسته ...

نگو از هر چی نا امید شدی از خدا نا امید نشو گناه کبیره اس

هر چی شده از الان به بعد که زندگیت میتونه خوب بشه به خدا میشه

فقط دوبار به خدا اعتماد کن قسم میخورم حالت و خوب میکنه

اگه در توانسته برو زیارت مگه میشه بری در خونه ائمه و ردت کنن؟

برو تراپی اصلا یکی دو جلسه نخواستی نرو

2824
2823
2791
2779
2792