2777
2789
عنوان

اساتید ماز

70 بازدید | 25 پست

واسه زیست فرهمندنیا نیا یا عمار لو ؟چرا؟

شیمی هادیان فرد خوبه یا مومن زاده یا مصلایی؟

عزیزی واسه ریاضی اوکیه؟

این اساتید رو که گفتم برای دهم تجربی هستن

اگه میشه راهنماییم کنید

فیزیک کی خوبه ؟

زیست فرهمندنیا

شیمی هادیان فرد

ریاضی هم معین کرمی

اینا عالین من خودم با اینا ارتباط گرفتم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر.

دوستان اساتید ماز رشته انسانی رو اگه کسی تجربه داره بگه کدوم بهتره

چ کسی پیروز جنگ است؟ نمیدانم عزیزم ، نمیدانم چ کسی پیروز است؛ اما بی شک کسانی ک جوانی را باخته اند ماییم :)#نویسنده_کوچکی_هستم

شجاعی فرهمندنیاکرمیمحسنیقیومیشیمب هم فراهانی ک ماز نیس

واسه ریاضی دهم تجربی کرمی نیست و عزیزی هست

از چه نظر فرهمند نیاااا چرا عمار لو رو انتخاب نکردید؟

فیزیک شجاع ،زیست و میدونم فرهمندنیا خیلییییی خوبهنمونه تدریس هاشونو نگاه کن

برای دروس عمومی رشته تجربی کردم اساتید ماز اوکین؟

بعد اینکه ایا حتماااا نیازه واسه هر درس استاد داشته باشم؟

برای دروس عمومی رشته تجربی کردم اساتید ماز اوکین؟بعد اینکه ایا حتماااا نیازه واسه هر درس استاد داشته ...

بله همگی خوبن،اینکه با کدوم بهتر پیش میبری درسارو به خودت بستگی داره

نه اگه خودت خودخوان درسنامه میتونی بخونی و تمرین و رفع اشکال کنی نیاز نیست

منم دهم تجربیم موندم الان شیمی مصلایی یا هادیان بزنم تو نوع مدرست چیه چه ازمونی دادی

من این ۹ سال توی مدرسه دولتی بودم ولی واسه سه سال دبیرستان میرم غیردولتی و اینکه آزمون تیزهوشان و نمونه هم همین چند روز پیش دادم ولی دیگه از نتایج مطمئن نیستم و من واسه شیمی خودم هادیان فرد قراره بردارم البته مثلایی رو هم تعریفشو شنیدم

من این ۹ سال توی مدرسه دولتی بودم ولی واسه سه سال دبیرستان میرم غیردولتی و اینکه آزمون تیزهوشان و نم ...

اهان من نه ابتدایی غیر انتفاعی بودم از هفتمم تا نهم سمپاد بودم الان ازمون جانمایی دادم ببینم کدوم مرکز رشته میاد البته ازمون تیزوهوشان و نمونه هم دادم نمیدونم من نهم با هادیان بودم حال نکردم