2777
2789

سلام عزیزان

اول بگممن ۲۰ ایشون ۳۰

ژنتیکی بهشون نمیخوره سنشون و پسر طوره استایل و قیافش همیناول بگم فکر نکنید گولاخه

من خاستگار دارم از لحاظ اخلاق و شخصیت خوبه

احترام و اهمیت و ارزش قائل میشه برای زن

کل حقوق شو مدیریت اش میزاره واسه زنش

با جنبه وباظرفیت

سنجیده و پخته و عاقل

با حوصله. و صبوره

آرامش همسرش براش خیلی مهمه اینگه کنار همسرش و مثل دوتا رفیق باهم هرچی تجربه گنن

وقتگذروندن با همسرش براش مهمه

نمیزاره و اجازهنمیده خانوادش و و یا طرفای من دخالت کنن تو زندگی مون

احترام به خانواده همسرش و حرمت بین شون مهمه براش و...

خلاصه با وجود اینا یه تیکه از اخلاق هاش که دستم اومده بخاطر این دوچیز ارزش داره همچین آدمی رو رد کنم؟

من بعد ۷ سال بچه میخوام اون نهایت بعد ۵ سال

و اینکه اهل رفت و امد خانوادگی هستن مثلا میگفت ممکنه عید بشه ۱۰ نفر از اقوام بیان ۳ روز بمونن خونمون (من موافق نیستم با این رفت و امد هوی های اینجوری و صمیمیت و اینا خسته میشم)

و اینکه تو کمکم کردن تو کارای خونه موقع پری ودی همسرش چون براش خیلی مهمه نمیزاره اون ۷ روز همسرش اصلا کاری کنه خودش انجام میده ولی غیر اون خیلی نمیتونه تو کارای خونه نثلا همکاری زیاد بکنه ...

ولی گفتم شخصیتش خوب و انگشت شماره؟ و ارزش داره اصلا بخاطر این چیزا کگفتم ردش کنم؟

اینجور شخصیت ها کم پیدا میشن زنظرتون؟؟و من دارم لگد میزنم به بختم؟

رطفا لطفا با احترام راهنمایی کنید و منطقی ا صادقانه

@niniyar تایید کن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینایی که گفتین به عنوان موارد مثبت فقط زبانی گفته یا نشون هم داده با اعمالش؟ به این چیزا که گفتین ب ...

عملی نشان داده زبانی هم یه چیزایی ولی تو عمل بیشتر

بعد چه مدتی؟چندماه یعنی?

ی چیزی بگم؟ باور نکن ۷ روز مرد کار کنه بخاطر پریودی نهایت ۲ ۳ روز اول اینارو اگه خودش بهت گفته نصف ش ...

خودش نگفت ۷

گفت ۳ ۴ روز

من میکنمش ۷ روز😂

اهل درک واقعا تو رفتار دیدم تو این یک ماه مثلا حالم بد بوده واسه قراری چیزی رفتار شو دیدم سنجیدم

اگه این چیزایه مثبتو تو عملم نشون داده بنظرم ارزش نداره رد کنی ولی اگه در حد همین حرف زدن و اینا بوده نمیشه اعتنا کرد بعد من تازه شک میکنم که طرف فقط لب و دهنه کسی که اینچیزارو رعایتم بکنه نمیاد بگه من اینجورم

فحش جدید=زنیکه پیاز

اگه این چیزایه مثبتو تو عملم نشون داده بنظرم ارزش نداره رد کنی ولی اگه در حد همین حرف زدن و اینا بود ...

تو رفتار و عمل دیدم.

بعد یه سوال

بنظرتون بیشتر آشنا شم یا رد کنم؟🥲بنظرتون هستن یا من فکر میکنم کسی ک احترام تو رفتارش خیلی خوب دیدم کمه ؟

اهل لب و دهننیست والا

تو رفتار و عمل دیدم.بعد یه سوالبنظرتون بیشتر آشنا شم یا رد کنم؟🥲بنظرتون هستن یا من فکر میکنم کسی ک ...

بیشتر اشنا شو شغل و اختلاف سنی و راجبه خونوادشم بگو اون چیزا اوکین؟ خونه و ماشین دارن؟

فحش جدید=زنیکه پیاز

بیشتر اشنا شو شغل و اختلاف سنی و راجبه خونوادشم بگو اون چیزا اوکین؟ خونه و ماشین دارن؟

دآره خونه ماشین شغل همه هست

آره اوکبه

ولی ببین خب رفت و امد زیاده کلا تو ایتا صمیمیت هست بین اینا و مثلا دایی عمد پسر عمه فلان لشکر هشت تن

ولی اهل کمک و اینا هست

اما خب 🥲نمیدونم میترسم رد کنم لگد زده باشم به بختم دیگه همچین اخلاقی گیر نیاد

دآره خونه ماشین شغل همه هست آره اوکبهولی ببین خب رفت و امد زیاده کلا تو ایتا صمیمیت هست بین اینا و م ...

لگد که نمیزنی به بختت اصلا با این دید نمیشه ازدواج کرد ولی خب کیسه خوبیه بنظرم بیشتر تایم بزار برایه اشناییش

فحش جدید=زنیکه پیاز

لگد که نمیزنی به بختت اصلا با این دید نمیشه ازدواج کرد ولی خب کیسه خوبیه بنظرم بیشتر تایم بزار برایه ...

میترسم وابسته ام شه..بعدم خب

نمیدونم

خدایا

باش

عملی نشان داده زبانی هم یه چیزایی ولی تو عمل بیشتربعد چه مدتی؟چندماه یعنی?

مدت نمیشه گفت اینکه بدونی واقعا درست میگه و فقط حرف نیست بعد به نظر من روی اون مساله مهمانی هم باید فکر کنی بعد دیگه سبک سنگین کن

مدت نمیشه گفت اینکه بدونی واقعا درست میگه و فقط حرف نیست بعد به نظر من روی اون مساله مهمانی هم باید ...

بعد چندماه اخلاقش دستم میاد ۲ یا ۳؟

مسئله مهمانی سختم خودمو میشناسم