2777
2789

یعنی شما تو این جور مراسم ها ارایش نمیکنید ؟؟

میشه مودبانه نظر بدید میخوام آماده شم

ولی بدون ارایش بی روحم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا رحمتش کنه .آرایش در چه حد؟ اگه زیاد باشه خب جلوه ی خوبی نداره .حس بدی به خانواده ی متوفی میده .اما اگه در حد یک کرم ساده یا بالم لب ساده باشه مشکلی نداره

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

زیاد نه در حد یه کرم ضدافتاب

میخواستم یکم ریمل و رژ قهوه ای بزنم

گفتم بپرسم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

ببین ادب حکم میکنه ساده باشی 7 قلم آرایش نکنی

یک ضد آفتاب یک رژ خیلی کمرنگ که فقط بهت زنگ بده هرکار دیگه ای هم میکنی نامحسوس

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی مردک مادر ثابت پدر متغییر تو یک حروم زاده ی که میزنم متاهل بازم درخواست میدی 🤢

خدا رحمتش کنه .آرایش در چه حد؟ اگه زیاد باشه خب جلوه ی خوبی نداره .حس بدی به خانواده ی متوفی میده .ا ...

میخواستم یکم رژ تیره و ریمل بزنم

اسمش روشه. مراسم عزاداري. فاميل و غريب هم نداره.

اراسته بابد رفت نه ارايش كرده.

بنظر من كه مشخصه ديگه اينجور جاها چه طور بايد رفت

سوال شرعي داري زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠. اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست.

بچه مردم مرده تو آرایش کنی بری؟

واقعا زشته.

من چندبار برخورد داشتم با چنین افرادی به شدت تند رفتم روشون

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

میخواستم یکم رژ تیره و ریمل بزنم

به نظرم بزن اما فقط برای اینکه از اون حالت بی روحی دربیایی.رژ کم بزن

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛