2777
2789
عنوان

جنون همسر

9030 بازدید | 179 پست

سلام من 6ماهه ازدواج کردم متوجه شدم شوهرم واقعا مشکل عصبی داره و دارو میخوره بیشتر وقتا خوبه ولی تو این مدت چنبار دیدم که خیلی رفتارش ترسناک شده چطور میتونم ثابت کنم اگه برم دادگاه اخه میگن باید شاهد ببری من هیچ کس رو ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچ جور نمیتونی ثابت کنی مگه سابقه بستری داشته باشه یا پرونده پزشکی اش را بتونی از دکترش بگیری اونم محاله

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

از داروهاش و پرونده پزشکیش عکس و کپی بگیر 

پزشکشم میتونه شهادت بده 

پزشک قانونی هم میتونه ثابت کنه 

«بردگی»یعنیاینکه:یک شخص دیگر تصمیم بگیرد،تو چقدر و چه اندازه آزاد باشی..برتراند راسل

اگه دوسش داری گلم برو روانپزشک وکمک کن خوب بشه اگر نه نمبدونم عزیزدلم

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

ببین ضوهر منم اوایل وقتی دعوا میشد چشماشو درشت میکرد رگ کله اش باد میکرد قرمز میشد ولی بعدا فهمیدم طبل تو خالیه یه سری هم گفت خودمو عصری میکشم گفتم تو اگر بکش بودی یهویی میکشتی کسی که میگه بعدا یعنی عقلش سرجاشه و میفهمه اینکار غلطه و انجام نمیده

داروهاش چیاست؟شوهر منم داروی اعصاب میخوره ولی جنون نداره. اسنترا و کلونازپام و تریفن

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش