2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست
شبا قرص میخوره بنده خدا تا صبح تکون نمیخوره معمولا تا الان حرفاش ترسناکه حرکتی نکرده

مگه چه حرفایی میزنه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
خواهشاً با پیگیر درمان باش،یا برو دستت حسابی برای طلاق پره برو جلو تو عقد نامه هم گفتن مشکل جنسی،مشک ...

برا اینکه کم نیاره بمن میگه من باصدتا قبلا خوابیدم مشکلی ندارم به تو حس ندارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا اینکه اطلاعاتیا دنبالشن اذیتش میکنن و از این حرفا

😨😦😲😲😲

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
مادرش همش بهم میگه تحمل کن دکترش گفته یکسال دیگه قرص بخوره خوب میشه دیگه قرص هم نیاز نیست ولی این هر ...

مادرشوول کن  شعور داشت دختر مردم و بدبخت نمیکرد پسر مریضش و انداخته بهت این توهمات درست نمیشه تا بستری نشه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   

من خودم یه مشکلی داشتم که بیشتر بخاطر اون تردید دارم برا رفتن میترسم علیهم استفاده کنن چون کارپرستاری انجام دا م متاسفانه یه شب بهم تجاوز شد به خاطر مسائل حیثیتی و یه سری چیزا زورم نرسید شکاید کنم و ترمیم کردم بعد که شوهرم اومد خواستگاریم من به مادرش گفتم همچین مسائلی برام پیش اومده چندتا پیام هم ردو بدل کردیم که بهش گفتم مشکل دارم نمیخام ازدواج کنم اون گفت مهم نیست فراموش کن الان یه جوری رفتار میکنه که مثلا اگه من اقدامی کنم اونم علیهم استفاده میکنه نمیدونم چه کار کنم

من خودم یه مشکلی داشتم که بیشتر بخاطر اون تردید دارم برا رفتن میترسم علیهم استفاده کنن چون کارپرستار ...

عزيزم اصلا نترس اتفاقا چ خوب كه پيام داريد چون كه معلوم ميشه شما همه حقيقتو گفتيد و اونا با رضايت خودشون باز هم اقدام كردن 

اصلا نترس و حتما زودتر جدا شو 

من ي سري از پستاتو خوندم 

هيچ بعيد نيس كه اين مادر به پسرش ياد بده كه شمارو باردار كنه تا پا بند بشي 

حتما زودتر اقدام و اصلا از چيزي نترس

واقع؟؟؟؟همه رفتارش و مشكلاش حل شد؟؟؟منم شوهرم عصبيه😔😔😔كنترل نداره

عزيزم 😩😩😩

شوهر من هم عصبيه هم سو ظن داره 

بايد بريد جايي كه حجامت ميكنن 

دكتر بايد فصد كنه 

روي دست جايي كه پشتش آرنج هست رگ اونجا رو با تيغ ميزنن اتدازه نيم سانت رگ سبك ميشه

وقتي همسرم كرد ميگفت انگار اب سرد از پيشونيم ميريزن خيلي سبك شد 

همسر من خيلي غذاي بيرون ميخوره مضرات اون غذاهام هست هميشه سودا ش ميزنه بالا و غلبه ميكنه

شما هم بريد پيش دكتر طب سنتي راهنماييتون ميكنن هم مزاج شناسي هم دارو درماني البته همسرم دارو هم مصرف ميكرد داروهاي گياهي

من شوهرم يه بار حجامت كرد حالش بد شد چون غلظت خون داره...شوهر شما چه رفتارهايي داشت؟؟؟الان خوب شده؟؟

حتما زياد ازش خون گرفتن

همسرم مزاجش سوداست وقتي سوداش غلبه ميكنه به همه چي گير ميده به همه سوظن داره دنبال دعوا ميگرده اگه موضوعي پيش بياد دعواهاي خطرناك و طولاني ميشه

عزيزم 😩😩😩 شوهر من هم عصبيه هم سو ظن داره  بايد بريد جايي كه حجامت ميكنن  دكتر بايد ف ...

خب الان از لحاظ رفتاري خوب شده؟؟؟من كه تمرا شوهرم بره اينكارو بكنه...

اما ميخوام ببرمش دكتر كنترل اعصاب و روانش و از دست داده بايد دارو بخوره

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
حتما زياد ازش خون گرفتن همسرم مزاجش سوداست وقتي سوداش غلبه ميكنه به همه چي گير ميده به همه سوظن دار ...

منم شوهرم فقط كافيه كسي پچي كنه سريع دعوا راه ميتدازه...من بچه ندارم اما ميترسم...گفتم درمان بشه يه مشارىور هم بريم بعدااا...اخه خيلي جنگ و بحث داريم....به شدت...

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
خب الان از لحاظ رفتاري خوب شده؟؟؟من كه تمرا شوهرم بره اينكارو بكنه... اما ميخوام ببرمش دكتر كنترل ا ...

اره خوب شده بود 

دوباره بعد شش ماه الان سيماش قاطي كرده

بايد بره البته بهش گفتم زياد تمايلي نداشت 

ولي شايد همون دارو گياهي هارو بدم بخوره بهتر شه 

شما هم به شوهرت داروهاي گياهي جوشونده بده بهش 

البته به دكتر طب سنتي ببرش

داروهاي شيميايي همش عوارض دارن 

منم شوهرم فقط كافيه كسي پچي كنه سريع دعوا راه ميتدازه...من بچه ندارم اما ميترسم...گفتم درمان بشه يه ...

انشاله مشكلات برطرف ميشن

منم چند سال اول زندگي خيلي عذاب كشيدم 

ولي خب دوسش داشتم 

كلا با أفراد عصبي زندگي كردني بايد خيلي حواسمون باشه 

باورت نميشه من شوهرم شايد يه موضوع رو در دو حالت بهش بگم دو جور رفتار ميكنه يه بار ميبيني آروم جواب ميده يه بار ميبيني دعوايي راه ميندازه بيا ببين