2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست

به نظرم جدا شو عزيزم اوضاعش خيلي بده...من كه شوهرم عصبيه البته گاهي مواقع بعد هفت سال ديگه خسته شدم رفتارشم همش بدتر ميشه كه بهتر نميشه....ميخوام ببرمش دكتر...اما تو شش ماهه عزيزم خودت و بيشتر از اين زجر نده...والا ما ميخوايم زندگي كنيم نه اينكه هرروز زجر بكشيم و بسوزيم و بسازيم

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی هواستون پرته دارین حرف میزنین بهش تو کاغذ یه چیزایی نشون بده مثلا نقاشی بگو چی میبینی بین این ک ...

حالت عادیش ادم فوق العاده باهوشیه شما از هرجای دنیا از هرچی اطلاعات بخایید میزاره کف دستتون شانس منه بدبخته

حالت عادیش ادم فوق العاده باهوشیه شما از هرجای دنیا از هرچی اطلاعات بخایید میزاره کف دستتون شانس منه ...

نه توهم ربطی به هوش و آی کیو نداره 

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

دقیقا یاد پسرعمم افتادم حتی چند ماه پیش که پدرش فوت شد خواستن قبرش رو کنار پدربزرگ و عموش بزارن این مسرش نزاشت تو مراسم کاری کرد که ابرو همه رفت گفت اگه اونجا خاکش کنین میرم درش میارم جنازه رو. چون از عمو و پدربزرگش خوشش نمیومد. کلا با همه درگیری داره

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
به نظرم جدا شو عزيزم اوضاعش خيلي بده...من كه شوهرم عصبيه البته گاهي مواقع بعد هفت سال ديگه خسته شدم ...

من کسی رو ندارم قبل پیش مادر بزرگم بودم الان اونم نیست نمیدونم باید چکار کنم 

حالت عادیش ادم فوق العاده باهوشیه شما از هرجای دنیا از هرچی اطلاعات بخایید میزاره کف دستتون شانس منه ...

چرا میگی حالت عادی؟ادم قاطی همیشه قاطیه من حس میکنم مسته که میگی توهم میزنه وگرنه مجنون همیشه مجنونه عادی و غیره نداره

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
مشکلش خیلی حاد تر از ایناست امروز فقط خودمو خودش بودیم بهم میگفت جلوی فامیلت داری بهم فحش میدی فکر م ...

واااای 

مثل هر رابطه ای  ، نه سیاه بود نه سفید                     اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید
چرا میگی حالت عادی؟ادم قاطی همیشه قاطیه من حس میکنم مسته که میگی توهم میزنه وگرنه مجنون همیشه مجنونه ...

بعضی وقتا خیلی خوبه وقتی قرصش دیرو زود میشه اینجوری میشه 

نمیترسی شبا پیشش میخوابی

نکشتت 😑

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

خواهشاً با پیگیر درمان باش،یا برو دستت حسابی برای طلاق پره برو جلو تو عقد نامه هم گفتن مشکل جنسی،مشکل روانی عقد و فسخ میکنه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
خدا رو داری خدا پشتته شک نکن سالمی برو کار کن زندگیتو بچرخون اینم بنداز بره

مادرش همش بهم میگه تحمل کن دکترش گفته یکسال دیگه قرص بخوره خوب میشه دیگه قرص هم نیاز نیست ولی این هر روز بدتر میشه