2777
2789
عنوان

جنون همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 179 پست
به نظر شما کسی که بگه مادر من یه خال داشته اینی که الان تو این خونست مادر من نیست بعد معلوم شه مادرش ...

نه ولی اونها که مواد صنعتی میزنن هم این توهمات را دارن باید تو این زمینه هم  بیشتر دقت کنی ولی خب اگر زمینه خانوادگی داره که باز مشکوکتره 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره پدرش برام تعریف میکرد که تو فامیل مادرش چن مورد اینجوری هست حتی مادر بزرگ صدسالش اواخر عمرش کامل ...

وای وای پس سابقه اسکیزوفرنی دارن آخه اسکیزوفرنی ژن هست محیط باعث میشه فعال شه یا نه .شوهرت توهم خاصی میزنه؟؟

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
نه ولی اونها که مواد صنعتی حمیزنن هم این توهمات را دارن باید تو این زمینه بیشتر دقت کنی 

نه به هیچ وجه مطمعنم حتی یه دوست هم نداره همیشه تو خونست من کاراشو بیرون انجام میدم

پسرعمه منم اینجوری بود تقریبا به همه گیر میداد و چند سری هم بیمارستان بستری شد تعادل روانی نداشت . زنش دادن حتی شب زفاف هم کاری نکرد دختره بعد20 روز میخواست بره خونشون با پسره صحبت کردن میگفت من از این کارای بد خوشم نمیاد زن گرفتم که لباسامو بشوده کارامو کنه. خلاصه دکتر بردنش دارو داد گفت براثر داروهای اعصاب میل جنسیش کم شده الان دوتا دختر داره و رفتارشم تقریبا بهتر شده 

عشقولیام پسرم و باباش😍😍
وای وای پس سابقه اسکیزوفرنی دارن آخه اسکیزوفرنی ژن هست محیط باعث میشه فعال شه یا نه .شوهرت توهم خاصی ...

اره مثلا فکر میکنه من زیر لب بهش فحش میدم همیشه سر این مورد بدبختی دارم

فصد یه نوع خون گیری از بازو هست   یه رگ خاصی را  بالای  آرنج میزنند    ...

من شوهرم يه بار حجامت كرد حالش بد شد چون غلظت خون داره...شوهر شما چه رفتارهايي داشت؟؟؟الان خوب شده؟؟

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه
اره مثلا فکر میکنه من زیر لب بهش فحش میدم همیشه سر این مورد بدبختی دارم

وقتی هواستون پرته دارین حرف میزنین بهش تو کاغذ یه چیزایی نشون بده مثلا نقاشی بگو چی میبینی بین این کاغذها یه کاغذ سفید نشون بده بگو تو چی میبینی تو این کاغذ ببین توهم داره یا نه اگه اسکیزوفرنی یا مصرف مواد باشه تو اون کاغذ یه چیزایی میبینه

اره همیشه از جمع فراریه مگه پیش برادر و خواهرش بشینه که اونم کم پیش میاد به دعوا نکشه

خب پس جوابمو گرفتم،ایشون کلا مشکل داره با این هرروز خوردن مشروب اینجور کرده،یا کلا قاطیه

مادر سه دسته گل  خدایا شکرت   
هیچ روانشناسی راز بیمارشو نمیگه این رازدار بودن شرط اول روانشناس شدنه حتی اگه مادرطرف بیاد بخاطر کمک ...

اخع روانشناس نباید بره که..‌..دارو میخوره

این بیماریش پیشرفتس

یا دکتر اعصابو روان یا روانپزشک

ممکنه حالا کمکش کنه

من خودم  یه بار باهمسرم رفتم

همیشه تنها میرفت اصرار کردم بزار بیام باهات 

وقتی رفتیم به دکتر گفتم میخوام تنها صحبت کنم باهاتون 

بعد گفتمم مشکل همسرم چیه واون گفت بیماری دوقطبی

و کلی ازم سوال پرسید که ایا توهم هم داره؟بد دله؟مشکل جنسی داره؟منم گفتم نه

به هرحال.....

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
اخع روانشناس نباید بره که..‌..دارو میخوره این بیماریش پیشرفتس یا دکتر اعصابو روان یا روانپزشک ممک ...

به هرحال روانشناس نمیگه هیچی روانپزشک رو نمیدونم